Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 14:31, 17 paź 2013

kitek81 napisał(a)
zostawiam pozdrowienia i buziaki :*

Kasiu też pozdrawiam.Zaglądam do Ciebie i oglądam Twoje realizacje ,o różach też myślałam ale to już plany na kolejny rok bo już mi ciężko się schylać z wiadomych powodów hehe.
BASIA8 13:50, 18 paź 2013

Ewuś pozdrawiam Serdecznie i duuużo słonka życzę
Ewa4 15:32, 18 paź 2013

BASIA8

Basiu dzięki za słonko ale jeszcze chciałabym wiaterek co by mi liście zwiał na sąsiada pole bo jak narazie pasuje ,że wszystko z drzew leci do mnie na działkę i juz nie ogarniam tematu.Pozdrawiam
Tusiala 21:32, 19 paź 2013

Ależ mamy tych hektarów
Ewa4 13:54, 20 paź 2013

Tusiala napisał(a)
Ależ mamy tych hektarów

Oj mamy hektary jest co robić ale u ciebie roślinki już spore moje to ledwo widac ale kiedyś urosną.
wietrzyk 23:00, 20 paź 2013

Cześć Ewka,
przyszłam sobie odpocząć do Ciebie po dzisiejszym dniu Napracowałam się, nawet fotek nie zdążyłam popstrykać bo już się ciemno zrobiło, jutro muszę nadrobić.
Muszę przyznać, że spaceruje się tu wyśmienicie i jest co oglądać. Nie tylko w ogrodzie, także widoki za płotem zachwycają W pięknym regionie mieszkasz. To moja trasa, na odwiedzaną co roku Suwlszczyznę A piękno ogrodu podziwiam, jeszcze z urwisami przy boku i jak wyczytałam, w stanie "pod ochroną" Nie usiedzisz w miejscu, jak widzę A działka ogromniasta, jest co robić...
GorAna 23:04, 20 paź 2013

Ewciu pozdrawiam niedzielnie
Ewa4 16:58, 21 paź 2013

wietrzyku

Tak jak piszesz jest u mnie co robić ale mój stan troszkę mnie ogranicza ale jeszcze co moge to działam w ogrodzie bo ciężko usiedzieć i nic nie robić a samo też się nie zrobi ale od wiosny już będę mogła robić to nadrobię i dokończę rabaty zaczęte teraz.Zaglądam do Ciebie bo jeszcze masz wolne mniejsca przygotowane na nasadzenia i tak podczytuję czym je obsadzisz może coś podejrzę .

GorAna

Aniu zaglądam do Ciebie ,podglądam ale tak że mnie nie widzisz hihi.Pozdrawiam
kitek81 18:41, 21 paź 2013

cześć Kochana, jak się czujesz ? mało Ciebie ostatnio
buziaki :*
Debra 20:25, 21 paź 2013

Ewa4 napisał(a)

Kasiu też pozdrawiam.Zaglądam do Ciebie i oglądam Twoje realizacje ,o różach też myślałam ale to już plany na kolejny rok bo już mi ciężko się schylać z wiadomych powodów hehe.

No właśnie, tak nawet myślałam, że by zajrzeć, ale ciagle gubiłam wątek. Wygląda na to, że trzymasz się dzielnie, chociaż, tak jak piszesz - trochę ciężko czasem
Zdrowia życzę