Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 11:57, 24 paź 2013

GorAna napisał(a)
Przychodze i zapytowywuję o samopoczucie "ciężarówki"

Aniu dokładnie tak jak określiłaś "ciężarówka"hihi czuję się super .Jest ciężko ale trawkę już skosiłam ,liście pograbione tylko rabata zaczęta i nie skończona ale chyba już na przyszły rok zostanie .Pozdrawiam.
Debra 21:24, 24 paź 2013

Ewa4 napisał(a)

Aniu dokładnie tak jak określiłaś "ciężarówka"hihi czuję się super .Jest ciężko ale trawkę już skosiłam ,liście pograbione tylko rabata zaczęta i nie skończona ale chyba już na przyszły rok zostanie .Pozdrawiam.

Fajne określenie Masz poczucie humoru, a to najważniejsze.
Sporo zrobiłaś, a rabata nie ucieknie. Nic na siłę.
as226 23:11, 24 paź 2013

Kochana dziękuje za odwiedziny. U Ciebie to już ślicznie A zapytam tuje, co ile sadziliście i ta żółta to jaka odmiana? Zaznaczam do obserwowanych.
BASIA8 10:13, 26 paź 2013

Hej Ewuś
Jak tam samopoczucie ?
Pozdrawiam.
anna_pisalska 18:14, 26 paź 2013

Wprosiłam się, żeby trochę podejrzeć Skarpa fajnie wyszła Pozdrawiam
AgnieszkaW 18:18, 26 paź 2013

Pozdrawiam Ewo

Ps
Trawę też koszę sama od wielu lat (za wyjątkiem miejsc, gdzie trzeba użyć kosy spalinowej, bo tej się nie tykam).
yolka 18:40, 26 paź 2013

hej Ewa, co u Ciebie, jak ma się jesień?
Ewa4 09:20, 27 paź 2013

as226 napisał(a)
Kochana dziękuje za odwiedziny. U Ciebie to już ślicznie A zapytam tuje, co ile sadziliście i ta żółta to jaka odmiana? Zaznaczam do obserwowanych.

Witaj.
Tuje sadziłam tak co metr bo nie zależy mi na zastawieniu płotu który będzie ze sztachet a bardziej iglaki mają służyć mi jako tło do nasadzeń no i areał u mnie spory to też dlatego w takich odległościach.A pytasz o złote iglaki to złoty szmaragd ale innej nazwy nie znam bo zielony też z tej odmiany.
Ewa4 09:55, 27 paź 2013

BASIA8

Baśka oby tak było do końca to dam radę bo naprawdę czuję się wspaniale no i już nie mogę się doczekać kiedy będzie po wszystkim i wrucę do formy i gubienia kilogramów hihi.

yolka

U mnie prace ogrodowe zakończone wszelkie plany odłożone na wiosnę trawka skoszona liście zgrabione na ile mogłam bo wiatr ciągle je zwiewa mi na działkę i został mi już tylko spacerek po działeczce wskazany dla mojego stanu .

AgnieszkaW

Aga koszenie trawy to dla mnie przyjemność bo lubię szybki efekt jaki zostaje po skoszonej trawce i ten zapach fajny.

Pozdrawiam Was
Ewa4 09:57, 27 paź 2013

anna_pisalska napisał(a)
Wprosiłam się, żeby trochę podejrzeć Skarpa fajnie wyszła Pozdrawiam

Aniu skarpa jeszcze nie skończona ale chyba już na następny rok dokończę bo ciężko mi ale cieszę się że jakoś to mi wyszło .Pozdrawiam