Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 07:05, 11 lip 2014

A trzykrotka chyba ten kwiatek ma taką nazwę dziś pięknie wygląda
kitek81 22:36, 11 lip 2014

jaka fajna paczka i berberysowa rabata
idziesz jak burza z tymi rabatkami
pozdrawiam i powodzenia w sprzedaży roślinek
BASIA8 22:44, 11 lip 2014

Ewuś, ale piękne widoki u Ciebie na rabatkach - super to wszystko wygląda Pozdrawiam weekendowo.
Ewa4 23:22, 11 lip 2014

Kasiu i Basiu

Milo mi że zagladacie.Dziś poniosło mnie do szkółki i dostalam darmowe roslinki na festyn w zamian za reklamę szkółki na festynie a sponsorów nigdy za dużo my uzbieralismy ich 100 mam 1 skrzynkę w domu 3 zostały u szwagierki bo miejsca mi zabrakło w aucie a mnialam u niej Wiktora no i wyladowalam u niej bo wózek i Wiktor by się nie zmieścił 1 skrzynka jest to pokarze reszta jutro no i pewnie domyslacie się kto je kupi hihi
kitek81 23:26, 11 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu i Basiu

Milo mi że zagladacie.Dziś poniosło mnie do szkółki i dostalam darmowe roslinki na festyn w zamian za reklamę szkółki na festynie a sponsorów nigdy za dużo my uzbieralismy ich 100 mam 1 skrzynkę w domu 3 zostały u szwagierki bo miejsca mi zabrakło w aucie a mnialam u niej Wiktora no i wyladowalam u niej bo wózek i Wiktor by się nie zmieścił 1 skrzynka jest to pokarze reszta jutro no i pewnie domyslacie się kto je kupi hihi

chyba Ty je kupisz
miły gest ze strony szkółki, że dali roślinki za reklamę
Betka 06:32, 12 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
Beatko jest fotka narazie słabo je widać bo kora w tym samym kolorze ale jeszcze trochę pod rosną to i koloru na biorą tylko jeden cos wiednie ale 13 szt ok. jeszcze kancik muszę poprawić i będzie dobrze

No proszę nie dawno wysyłałam a tu już rosną berberysy Super faktycznie jak nabiorą kolory i podrosną to rabata będzie wyraźniejsza Ten który więdnie to może ten co mi bryła korzeniowa się trochę rozsypała może trzeba go przyciąć żeby w korzenie szedł a nie w liść ? Podpytaj gdzieś !

Roślinki na festyn rewelacja jeszcze tylko dobrą pogodę zamów żeby deszcz się wstrzymał i będzie oki U mnie pada i brzydko brry
iwonaal 09:57, 12 lip 2014

Ewuniu ale zmiany u Ciebie. Żurawki z kulami super, przesyłka imponująca. Pozdrawiam.
Ewa4 10:18, 12 lip 2014

Beatko rabata juz mi się podoba a jak podrosna berberyski to juz bajka będzie .
Ewa4 10:22, 12 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Ewuniu ale zmiany u Ciebie. Żurawki z kulami super, przesyłka imponująca. Pozdrawiam.

Ach berberyski cudne to zasluga Beatki że kupiła i wysłała bo ja u siebie nie mogłam kupić bo ich po prosty nie ma w szkółce .Ogrod nabiera uroku ale jeszcze dużo do zrobienia ale kiedyś zrobię.
GorAna 10:27, 12 lip 2014

Ewciu pięknie u Ciebie, a Admirationki się pięknie rozrosną....ty Kobieto masz energii za trzech
pozdrawiam