Milo mi że zagladacie.Dziś poniosło mnie do szkółki i dostalam darmowe roslinki na festyn w zamian za reklamę szkółki na festynie a sponsorów nigdy za dużo my uzbieralismy ich 100 mam 1 skrzynkę w domu 3 zostały u szwagierki bo miejsca mi zabrakło w aucie a mnialam u niej Wiktora no i wyladowalam u niej bo wózek i Wiktor by się nie zmieścił 1 skrzynka jest to pokarze reszta jutro no i pewnie domyslacie się kto je kupi hihi
No proszę nie dawno wysyłałam a tu już rosną berberysy Super faktycznie jak nabiorą kolory i podrosną to rabata będzie wyraźniejsza Ten który więdnie to może ten co mi bryła korzeniowa się trochę rozsypała może trzeba go przyciąć żeby w korzenie szedł a nie w liść ? Podpytaj gdzieś !
Roślinki na festyn rewelacja jeszcze tylko dobrą pogodę zamów żeby deszcz się wstrzymał i będzie oki U mnie pada i brzydko brry
Ach berberyski cudne to zasluga Beatki że kupiła i wysłała bo ja u siebie nie mogłam kupić bo ich po prosty nie ma w szkółce .Ogrod nabiera uroku ale jeszcze dużo do zrobienia ale kiedyś zrobię.