Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

BASIA8 12:00, 07 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Basiu, ciesze się z Twojej aktywności

Oby tak dalej My dziś Aneczko wybieramy się z Mężem na małe ogrodowe zakupy - co będziemy kupować????
Niestety niewiem - ma być niespodzianka. Wiem tyle że jedziemy Jeepem z przyczepką - aż mi się oczy zaświeciły na samą myśl - ciekawość Mnie zjada - ale jestem zadowolona - tak dawno nic nie kupowaliśmy do ogrodu, domu.....itd. A tu dziś rano taka niespodzianka.
Krys 21:07, 07 wrz 2013

Aniu cudnie masz w ogrodzie,widoki obledne a tuje jak malowane tak rowniutko obciete
Agania 21:10, 07 wrz 2013

Wtaj, Aniu, dziękuję za przywitanie, dopiero zaczęłam zwiedzać twój raj i masz jobla na punkcie tulipanów, czy to zdrowe, napewno, pięknie u Ciebie i wracam oglądać i czytać co u Ciebie i zapraszam do mnie wkrótce, bo dopiero się rozkręcam
malgorzata_s... 21:12, 07 wrz 2013

A mnie trzy dwudziestoletnie tuje uschły prawie. Wyglądały masakrycznie i je dzisiaj wyciachałam. Reszta także nieładna wyciacham na wiosnę.
Madziarzeszow 06:09, 08 wrz 2013

Aniu Ty jak nożycoręki ,więc pytam Ciebie czy z tych starych jałowców da się zrobić spirale ?
GorAna 13:58, 08 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Aniu Ty jak nożycoręki ,więc pytam Ciebie czy z tych starych jałowców da się zrobić spirale ?

...widzę, że one mają kilka pędów od podstawy....można na kilku pędach, na różnej wysokości zrobić kuli ...trochę to potrwa, ale widziałam końcowy efekt jest cudny....daj sobie czsu i obetnij najpierw jeden pęd.....ale można zrobić z niego obelisk (jajo) przy tym będzie mniej pracy..
Pozdrawiam
Madziarzeszow 15:31, 08 wrz 2013

Aniu mam dwa takie jałowce , wys. ok 2,5 m i 2 m . A każdy ma dwa pędy od podstawy . Marzą mi się spirale Baba sobie wymyśliła i co jej zrobisz
Tak myślałam , że będzie ciężko , albo w ogóle się nie da....
GorAna 19:52, 08 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Aniu mam dwa takie jałowce , wys. ok 2,5 m i 2 m . A każdy ma dwa pędy od podstawy . Marzą mi się spirale Baba sobie wymyśliła i co jej zrobisz
Tak myślałam , że będzie ciężko , albo w ogóle się nie da....

Myślę, że do odważnych świat należy

Ja też spróbowałam, co prawda na żywitniku, ale nie jest to takie trudne....tniesz...odchodzisz ..oglądasz....tniesz..... jesteś kosmetyczką masz zapewne zmysł estetyczny....uda się....widziałam takie rózne cuda zrobione właśnie z jałowców

GorAna 19:54, 08 wrz 2013

BASIA8 napisał(a)

Oby tak dalej My dziś Aneczko wybieramy się z Mężem na małe ogrodowe zakupy - co będziemy kupować????
Niestety niewiem - ma być niespodzianka. Wiem tyle że jedziemy Jeepem z przyczepką - aż mi się oczy zaświeciły na samą myśl - ciekawość Mnie zjada - ale jestem zadowolona - tak dawno nic nie kupowaliśmy do ogrodu, domu.....itd. A tu dziś rano taka niespodzianka.

Rozumiem radość z kupowania roślin...biegnę zobaczyć efekty
GorAna 19:58, 08 wrz 2013

Krys napisał(a)
Aniu cudnie masz w ogrodzie,widoki obledne a tuje jak malowane tak rowniutko obciete

Krysiu jak miło cię widziećjak nie popada to wszystko zmarnieje....czekam na deszcz
Pozdrawiam