Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Madzenka 22:57, 01 lut 2014

Witaj Aniu! Doczytałam, że masz piekny ogród i krzyzykujesz zatem przybieglam w odwiedziny. Nie wiem jak tak piekny , dojrzaly i przemyślany ogród mógł mi się zawieruszyć na forum..
Obejrzalam wizytówkę i zaznaczam wątek aby byc stałym gościem
GorAna 10:52, 02 lut 2014

Ivvvona napisał(a)
U mnie jak wreszcie pojawiła się sikorka - sztuk jedna - to cała rodzina w oknie siedziała ha,ha,ha. Tylko te wielkie czarne gapiszony wciągają wszystko co im wysypiemy.

Wrony, to mądre bestyje...widziałam kiedyś jak rzucały orzechy pod koła samochodu i czekały, aż zostaną przejechane, by potem zjeść ich zawartość
GorAna 10:54, 02 lut 2014

an_tre napisał(a)

i to jest wyjście hahaha

Aniu, bierz taczkę i w te pędy, po pszeniczkę do minie
GorAna 10:57, 02 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Witaj Aniu! Doczytałam, że masz piekny ogród i krzyzykujesz zatem przybieglam w odwiedziny. Nie wiem jak tak piekny , dojrzaly i przemyślany ogród mógł mi się zawieruszyć na forum..
Obejrzalam wizytówkę i zaznaczam wątek aby byc stałym gościem

Marzenko, witaj w mych.... kamienistych... progach...ja nie raz już biegałam po Twoim nowoczesnym ogrodzie...a i jakiś wpisik też popełniłam....forum się rozrasta, więc można się zawiaruszyć
Pozdrawiam
Ivvvona 11:49, 02 lut 2014

Pewnie, że mądre. Ja widziałam jak wypuszczają z dzioba z wysoka na twardą nawierzchnię np. beton - orzech pęka i obiad gotowy
an_tre 12:29, 02 lut 2014

GorAna napisał(a)

Aniu, bierz taczkę i w te pędy, po pszeniczkę do minie
Aniu ale najpierw muszę potrenować biegi
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eda 12:59, 02 lut 2014

Aniu piękne pstrokatki widziałam i podziwiałam i widziałam karmnik z jabłuszkiem też tak robię Pozdrówka zostawiam
19:00, 02 lut 2014
Doczytałam, że wszystkie ptaszki w okolicy możesz pszenicą nakarmić Moje miejscowe kosy ostatnie osnówki cisa zjadają, wyczyniając przy tym nielada ewolucje Sikorki w tym roku do karmnika nie przychodzą, ale to i dobrze, bo to świadczy o tym, że naturalnego jedzenia mają pod dostatkiem, w zeszłym roku karmiłam je rozdrobnionymi orzechami włoskimi zatopionymi w masełku i słonecznikiem, a mój kot przed szybę do karmnika zaglądał, choć orzechów nie jada
Aniu, pozdrawam ciepło i dziękuję za uśmiechy, mam już ich zapas na długo, długo, w razie zwiększonego zapotrzebowania wykorzystam
Marta7 21:50, 02 lut 2014

Aniu pozdrawiam serdecznie
Z zainteresowaniem przeczytałam ciekawostki o ptaszkach.

GorAna 19:46, 03 lut 2014

Obiecane postępy krzyżykowe...jestem prawia na półmetku