Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Kasik 22:34, 03 lut 2014

GorAna napisał(a)

Kasiu, i owszem przeznaczenie jest....ale moje ściany nie mają dużego obciążenia, bo jak dotąd popełniłam zaledwie kilka haftów....ale nie były to jelenie na rykowisku...pomyślałam ,że po co robić kopię obrazów, jak można coś wziąć z własnego ogrodu...taki eksperyment...zapewne będzie jakaś pamiątka

Myślę, że piękna.
U mnie w holu wisi taki duży - wyszyty przez moja mamę. zrobię zdjęcie to pokażę.
Mala_Mi 22:35, 03 lut 2014

Aniu.. zmiana awatarka..
Droga krzyżowa w połowie... i skończ jesienią... bo już tak długo zimy to nie chcemy..
GorAna 22:38, 03 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Aniu.. zmiana awatarka..
Droga krzyżowa w połowie... i skończ jesienią... bo już tak długo zimy to nie chcemy..

Aniu, tak zapewne uczynię, bo oprócz prac ogrodowych, czekają mnie jeszcze prace budowlane....już za chwileczkę...już za momencik
GorAna 22:39, 03 lut 2014

Kasik napisał(a)

Myślę, że piękna.
U mnie w holu wisi taki duży - wyszyty przez moja mamę. zrobię zdjęcie to pokażę.

Jak dotąd najtrudniejsze były "sianokosy"...ale i ten nie jest prosty
Kasik 22:43, 03 lut 2014

Aneczko zaglądnij - właśnie wstawiłam.
GorAna 22:50, 03 lut 2014

Kasik napisał(a)
Aneczko zaglądnij - właśnie wstawiłam.

Kasiu, chylę czoło do samiuśkiej ziemi...podratuluj Mamie....widać kunszt hafciarski
Kasik 22:53, 03 lut 2014

GorAna napisał(a)

Kasiu, chylę czoło do samiuśkiej ziemi...podratuluj Mamie....widać kunszt hafciarski

Ona wyszywa krzyżykowo przynajmniej 15 lat. Teraz wprawdzie robi serwety na szydełku, ale to i dobrze, bo do haftu to już oczy nie te. Szydełkiem operuje prawie na pamięć.
Pozdrawiam
GorAna 22:57, 03 lut 2014

Kasik napisał(a)

Ona wyszywa krzyżykowo przynajmniej 15 lat. Teraz wprawdzie robi serwety na szydełku, ale to i dobrze, bo do haftu to już oczy nie te. Szydełkiem operuje prawie na pamięć.
Pozdrawiam

Kasiu, a czy coś z tych zdolności przekazała Córce?
Kasik 23:02, 03 lut 2014

GorAna napisał(a)

Kasiu, a czy coś z tych zdolności przekazała Córce?

Myślisz, że nie? A jakże- umiem wyszywać na płótnie, krzyżykami na kanwie, robić na drutach, szydełkiem, szyć na maszynie, obrabiać chusteczki do nosa - nawet. Problem w tym, że ona ma masę wolnego czasu i cierpliwość do tego, a u mnie z tym gorzej.

Praca wykańcza, potem dom i wieczorem już oczy nie te. Ja pracuje 20 rok przy kompie.
eda 12:48, 04 lut 2014

GorAna napisał(a)
Obiecane postępy krzyżykowe...jestem prawia na półmetku

Suuuper Aniu strasznie Cię podziwiam mi udaje się tylko parę krzyżyków zrobić zawsze coś ktoś no i boli że mama siedzi ha ha pięknie to wygląda i spore gabarytowo a oczka nie bolą ? Buźiaczki