Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

yolka 17:33, 20 lis 2014

Dziś będąc w poblizu wpadłam z wizyta do Ani i jej Kamiennego ogrodu, Widziałam domek... ech.... Dziekuje za mile spędzony czas

Widok na ogród
yolka 17:35, 20 lis 2014

Jeszcze ogród

AgnieszkaW 19:05, 20 lis 2014

Pięknie Mało mi fotek, proszę o więcej Buziaki
GorAna 21:38, 20 lis 2014

Ciotuniu, mam taką nadzieję, że będzie się dobrze mieszkało, krzyż już amówiony

Olu, stary dom wymagał nieustannych remontów, a i tak był stary......trzeba było podjąć męską decyzję

Iwonko, cieszę się, że Ci się podoba
Buziaki

Basiu, firanki jeszcze muszą poczekać.....układam teraz posadzkę
GorAna 21:45, 20 lis 2014

Maiukkasiu, w ogrodzie już niestety szaro i buro, teraz pada śnieg z deszczem.......byle do wiosny....mimo takiego klimatu

Paniprzyrodo, z domkiem jest tak.....ogólnie eklektyzm....trochę wsi polskiej , trochę prowansalskiej i toskańskiej.....tulipanów posadziłam ile się tylko zmieściło.....ciekawe ile zakwitnie?

Bogusiu, wszystko to chyba nieeeeeee do wiosny jeszcze będę urządzać

GorAna 21:49, 20 lis 2014

Milka napisał(a)
Śliczny dom, ale i wielki!! ciekawa jestem, jaki styl wewnątrz?
Rabaty w odsłonie listopadowej nadal piękne
pozdrawiam Aniu a wiesz, że nadal mnie ten kciuk boli..pewnie od pracy, za 2 lata minie

Irenko, aż taki wielki to on nie jest.....z paluchem musisz być cierpliwa....zroku na rok będzie lepiej.....ja do tej pory jak tylko jest zimno....mam dłoń białą jak truposzczak.....z domkiem jak mi coś ładnego wyjdzie to skrawek pokażę....ale jeszcze trochę, bom w polu
Joku 21:55, 20 lis 2014

babka 21:55, 20 lis 2014

W ogrodzie ład i porządek, miło takie obrazki się ogląda. I to prawda, że każdy to samo widzi inaczej Fajna fotorelacja
Pogoda faktycznie się skiepściła na maxa ale nie ma tego złego... będzie czas zająć się domem itp bo dokąd aura by sprzyjała dłubałybyśmy w tej glebie bez końca A tu święta za pasem, trzeba myć, myć, szorować, zdobić i takie tam
GorAna 22:01, 20 lis 2014

babka napisał(a)
W ogrodzie ład i porządek, miło takie obrazki się ogląda. I to prawda, że każdy to samo widzi inaczej Fajna fotorelacja
Pogoda faktycznie się skiepściła na maxa ale nie ma tego złego... będzie czas zająć się domem itp bo dokąd aura by sprzyjała dłubałybyśmy w tej glebie bez końca A tu święta za pasem, trzeba myć, myć, szorować, zdobić i takie tam

Olu, masz rację szorowania będzie ci u mnie dostatek
GorAna 22:04, 20 lis 2014

Kapibara napisał(a)
Hej Aniu, zaglądam z pozdrowieniami. Postrzyżyny fajnie Ci wyszły, nie miałabym odwagi tak zadziałać u siebie, a mam ze dwa jałowce, które pewnie by się nadały.

Dobrze, że remont i urządzanie masz już na finiszu, znaczy to, że święta w nowych ścianach i aranżacjach
Moje święta w tym roku odwołane, remont salonu nieoczekiwany i kosztowny. Po 8 latach okazało się, że muszę zrywać parkiet.... wilgoć skądyś weszła i poszło wszystko w górę

Agnieszko, tnij nie bój żaby....coś tam zawsze wyjdzie....jałowce dobrze reagują na cięcie......a z remontami zawsze tak jest, że są długie i kosztowne