Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 22:44, 24 kwi 2013

GorAna napisał(a)
Puk, puk co slychać?
Pozdrawiam

Oj dużo sie dzieje bo i do pracy a po pracy zaraz do ogrodu bo tyle pracy do nadgonienia mam, dwa dni sadziłam byliny juz takie wybujałe i róże, przycinania i duzo czasu myslenie hihihi mi zajmuje bo chodze po tym ogrodzie i kombinuje gdzie co posadzic. A w nocy kaszle, ze spac sie nie da oj
danuta_szwajcer 22:48, 24 kwi 2013

Wiosna juz w ogrodzie piekna kwitnie miodunka,tulipany niektore, hiacynty, zonkile.Jeszcze musze wyplewic i kanciki zrobic
Marta7 22:50, 24 kwi 2013

Danusia pozdrowionka przesyłam
Marta7 22:56, 24 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Wiosna juz w ogrodzie piekna kwitnie miodunka,tulipany niektore, hiacynty, zonkile.Jeszcze musze wyplewic i kanciki zrobic

Ślicznota wiosenka
I proszę Cię nie kaszl ,przegoń to choróbsko !
danuta_szwajcer 23:15, 24 kwi 2013

No i kwitnie magnolia
anna_g 23:50, 24 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Ja też pozdrawiam i Matyldy zazdroszczę ale u mnie musiałaby najpierw z M wojnę wygrac o cięcie bo on ciętych roslin nie lubi i nie pozwala nic ciąc i mam drzewa do nieba, a może mu o to chodzi zeby po nich sie do nieba dostac?

Schody do nieba - drzewa do nieba Takie wielkie drzewa są piękne, pokazują swoją moc i dostojeństwo i siłę. Ja tak to widzę jak patrzę na wielkie drzewa... Jest w nich coś co mnie urzeka i łapie za serducho... Gdybym miała obszar na którym mieściłyby się drzewa do nieba też pewnie nie chciałabym ciąć. Ale nie wszędzie pasują... nie wszędzie się mieszczą. Potem trzeba je wycinać bo są za wielkie, bo śmiecą... A to straszna szkoda jest...
anna_g 23:55, 24 kwi 2013

Oj dużo sie dzieje bo i do pracy a po pracy zaraz do ogrodu bo tyle pracy do nadgonienia mam, dwa dni sadziłam byliny juz takie wybujałe i róże, przycinania i duzo czasu myslenie hihihi mi zajmuje bo chodze po tym ogrodzie i kombinuje gdzie co posadzic. A w nocy kaszle, ze spac sie nie da oj

Danusia!!!!! Reprymenda ci się należy !!!! Danusiu Ty o siebie dbaj, bo jak nie Ty sama to kto??? Oj oj oj !!!!
Też codziennie pracuję w ogródeczku - najbardziej to lubię wieczorkiem jak wiatr się uspokoi, słońce zajdzie, wszyscy pójdą już do domu, a ja jeszcze zostaję coś tam sobie robię potem sprzątam, myję narzędzia... patrzę co zostało zrobione... Lubię ogród o zmierzchu, bo wtedy nie widać już niedoskonałości - wszystko jest złagodzone przez nadchodzący mrok - wtedy wszystko jest piękne i spokojne.
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko.
Marta7 07:23, 25 kwi 2013

No i kwitnie magnolia

Cudności widok !!!!!!!!!!!!
Ewa4 08:09, 25 kwi 2013

Przecudna wiosna u ciebie i ta magnolia kwitnąca piękna.Pozdrawiam
Kindzia 11:16, 25 kwi 2013

Dużą masz magnolię i piękną!
Danusiu czy pryskasz p/w mączniakowi jakoś profilaktycznie floksy? U mnie w zeszłym roku dużo go miały i chciałabym zapobiec. Jeżeli tak, to kiedy pryskać i jakiego preparatuTy używasz?