Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 13:14, 23 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Ula to jakaś telepatia Bo wczoraj intensywnie o Tobie myslałam i o tym, ze moze to ja zaprosze Was do mnie, jezeli nie moge za bardzo z domu się ruszyc. Bardzo dobry pomysł i ja jestem ZA A mój M hahaha już się zastanawiał co Wam przygotuje Nie mam co prawda "kancików i takie uporzadkowanego ogrodu ale to wszystko z czasaem moze Wazne jest by sie spotkac i wymienic doswiadczeniami Pozdrawiam serdecznie

To cudownie,
my możemy Ci kanciki porobić
drobna sprawa dla nas ogrodniczek.
Milka 17:52, 23 paź 2013

Ula, no to jest pomysł i ta wymiana doświadczeń, Danusiu pozdrawiam
EPODLAS 19:30, 23 paź 2013

Danusiu, ogrodnik myśli cały czas co jeszcze zrobić, żeby było ładnie. Ja wywaliłam pigwowca i mam całą zimę aby ustalić co tam posadzić. Może powiększyć trawowisko, albo wsadzić hortensję i coś jeszcze. Jadę w sobotę do niedzieli, mam nadzieję że pogoda będzie tak piękna jak dziś.
danuta_szwajcer 19:48, 23 paź 2013

Bea napisał(a)
Zapraszam bo foty są.

Byłam zaraz u Ciebie i pospacerowałam i podziwiam Twoje kompozycje Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:49, 23 paź 2013

jotka napisał(a)
Poranna kawa, słoneczko za oknem i spacer po Twoim ogrodzie Czy można lepiej rozpocząć nowy tydzień?
Piękne zdjęcia
pozdrawiam

Jolu miło mi, że Ci sie podoba a słoneczko jest ostatnio cudne u nas jest wrecz lato 23C , codziennie grabie te liscie ale w taka pogode to nawet przyjemne
danuta_szwajcer 19:50, 23 paź 2013

Jadzia68 napisał(a)
Witaj Danusiu przybiegłam z rewizytą ogrodem się zachwycam już od dawna tylko śladu nie zostawiam.A jesienne zdjęcia czarują kolorami , pięknie

Jesien mamy cudna w tym roku i taką kolorową Pozdrawiam i zapraszam
danuta_szwajcer 19:54, 23 paź 2013

Urszulla napisał(a)

To cudownie,
my możemy Ci kanciki porobić
drobna sprawa dla nas ogrodniczek.

Ula trzymam za słowo Kazdy przyjedzie ze swoim sprzętem hahaha i szybko będa kanciki)
Grabie codziennie te liście a , że nie lubie tej pracy i nudna jest to kombinuje ciagle i mysle co przesadzic, co zmienic itp) Tyle sie nauczyłam i ucze ciągle na forum, ze teraz widzę tyle błedów u mnie w ogrodzie i bezmyslnych nasadzen i wiele pracy i czasu trzeba zeby to pozmieniać.
danuta_szwajcer 19:58, 23 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Ula, no to jest pomysł i ta wymiana doświadczeń, Danusiu pozdrawiam

Moze i Ty Irenko mnie odwiedzisz? W koncu to tylko 2 godzinki jazdy Ta wymiana doswiadczen to jest super, tyle sie nauczyłam i ciagle ucze, podpatruje i tyle bym chciała zmienic tylko czasu brak na to wszystko. Sił ubywa i musze wiele pozmieniac by mniej pracy miec. Teraz tylko grabie i grabie i konca nie widać
AgnieszkaW 20:01, 23 paź 2013

Piękne jesienne fotki u Ciebie pooglądałam i przy okazji pozdrowienia zostawiam.
danuta_szwajcer 20:07, 23 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, ogrodnik myśli cały czas co jeszcze zrobić, żeby było ładnie. Ja wywaliłam pigwowca i mam całą zimę aby ustalić co tam posadzić. Może powiększyć trawowisko, albo wsadzić hortensję i coś jeszcze. Jadę w sobotę do niedzieli, mam nadzieję że pogoda będzie tak piękna jak dziś.

Oj Bozenko tez tak mam ciagle myśle i kombinuje) A pigwowca jednego tez juz wiosną wywaliłam. Teraz chciałam zrobic tak z dużym dereniem bo u mnie rosnie na pare metrow wzdluż i na wysokość. Pół ogrodu zasłania. Ale cien na piaskownice robi i to powod dla którego obcięlam go z boków i tez mi zrobilo sie tyle miejsca, ze cos musze z tym zrobic. Ki8edys sadziłam bezmyslnie, nie przycinałam no i teraz musze powoli to porządkowac. Pogoda jest cudna ale kazdego dnia walcze z liściami Zycze Ci pogody i udanego pobytu na działce.