Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:08, 23 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Piękne jesienne fotki u Ciebie pooglądałam i przy okazji pozdrowienia zostawiam.

Dziekuje Agnieszko i pozdrawiam serdecznie
anna_g 21:08, 23 paź 2013

Danusiu - wpadłam pozdrowić tylko bo ostatnio kiepsko z czasem strasznie... Piękny mamy tydzień i mam nadzieję, że korzystasz z tej pogody. Ja się staram - jak zdążę wrócić przed zmrokiem do domu z pracy - przynajmniej liście pograbić... bo... lubię to a poza tym lubię wygrabiony ogród Jeszcze sobotę - jeśli będzie ładna to trochę wykorzystam na ogród a potem to się "pożegnamy" do wiosny - trochę mi smutno z tego powodu ale i tak nie ma wyjścia. Zostało mi jeszcze trochę cebulek do posadzenia. Ale muszę zmniejszyć kępy liliowców do tego
Buziaki zostawiam. Wszystkiego dobrego
danuta_szwajcer 21:45, 23 paź 2013

anna_g napisał(a)
Danusiu - wpadłam pozdrowić tylko bo ostatnio kiepsko z czasem strasznie... Piękny mamy tydzień i mam nadzieję, że korzystasz z tej pogody. Ja się staram - jak zdążę wrócić przed zmrokiem do domu z pracy - przynajmniej liście pograbić... bo... lubię to a poza tym lubię wygrabiony ogród Jeszcze sobotę - jeśli będzie ładna to trochę wykorzystam na ogród a potem to się "pożegnamy" do wiosny - trochę mi smutno z tego powodu ale i tak nie ma wyjścia. Zostało mi jeszcze trochę cebulek do posadzenia. Ale muszę zmniejszyć kępy liliowców do tego
Buziaki zostawiam. Wszystkiego dobrego

Aniu dziekuje, że znalazłas czas i wpadłas. Oj wiem jak to jest jak kiepsko z czasem no i w dodatku jak prace masz od... do.. to juz niewiiele Ci zostaje czasu jak wracasz. U mnie ostatnio postanowiłam wykorzystac tą piekna pogode bo naprawde jest cudna jesien i codziennie od 13.00 na cztery godzinki grabie liscie Zawodowo jestem panią samej siebie więc moge tak sobie poukładać czas.Nie lubie grabienia ale wiesz jak jest tak słonecznie to nawet dobrze mi to idzie Ciesze sie potem, ze tak ładnie wokół po czym rano wstaję no i juz z okna widzę znowu ile liści. U mnie na sąiedniej działce są dęby i leszczyny no i wiatr zwiewa wszystko do mnie. Jeszcze troche tych liści będzie ale coz to dobra gimnastyka. Aniu za chwile bedziemy siac na parapetach Oby tylko zima była łagodna Buziaki Aniu
margi 08:38, 27 paź 2013

Byłam w odwiedzinach,każdy cierpi na brak czasu co za czasy
anna_g 12:06, 27 paź 2013

Danusiu pozdrawiam gorąco w piękny dzień Wczoraj udało mi się spędzić kilka godzin w ogrodzie i było super - wręcz gorąco powiedziałabym, ale jak to fajnie jak można trochę na słonku być Zrobiłam sobie malutkie wrzosowisko pod serbami Mam nadzieję, że Ty też w miarę możliwości nadal korzystasz ze słońca i ciepła... kilka godzin grabienia to rzeczywiście niezłe wyzwanie Ja lubię grabić ale nie wiem czy aż tak
Wszystkiego dobrego Zostawiam pamiątkę z dzisiejszego spaceru z synem - co prawda to liście które grabisz codziennie ale... zauroczyło mnie to że z jednego drzewa a takie różne w kolorze... no i jak ich tu nie lubić

danuta_szwajcer 16:52, 27 paź 2013

margi napisał(a)
Byłam w odwiedzinach,każdy cierpi na brak czasu co za czasy

Az tak zle to chyba nie jest Ale pracy w ogrodzie dużo a pogoda piękna
Gabrysia_ 16:54, 27 paź 2013

Danusiu,pozdrawiam niedzielnie,pogoda póki co dopisuje
danuta_szwajcer 16:58, 27 paź 2013

anna_g napisał(a)
Danusiu pozdrawiam gorąco w piękny dzień Wczoraj udało mi się spędzić kilka godzin w ogrodzie i było super - wręcz gorąco powiedziałabym, ale jak to fajnie jak można trochę na słonku być Zrobiłam sobie malutkie wrzosowisko pod serbami Mam nadzieję, że Ty też w miarę możliwości nadal korzystasz ze słońca i ciepła... kilka godzin grabienia to rzeczywiście niezłe wyzwanie Ja lubię grabić ale nie wiem czy aż tak
Wszystkiego dobrego Zostawiam pamiątkę z dzisiejszego spaceru z synem - co prawda to liście które grabisz codziennie ale... zauroczyło mnie to że z jednego drzewa a takie różne w kolorze... no i jak ich tu nie lubić

Dziękuje Aniu, za odwiedziny i za piękną paletę barw jesiennych liści. Pogoda jest bajecznie piękna i jak dla mnie to niech tak będzie do wiosny Kolorowe liście Aniu bardzo lubie ale ten nadmiar lisci u mnie juz nie za bardzo. W czwartek wszystko wygrabiłam a wczoraj jak zobaczyłam tą ilość lisci rozwianych po całm ogrodzie to załamka. Dwie godziny mi zajęło grabienie i dzis mam na nowo i to nie moje liscie. Fajnie , ze zrobilas sobie wrzosowisko bo to piekna ozdoba ogrodu. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 17:03, 27 paź 2013

Pomimo, ze codziennie grabie liscie i to kilka godzin, to wiatr zwiewa mi ciągle nowe od sasiadki no coż zrobic, oblepione mam od lisci dębowych i leszczyn iglaki. Pogoda jest piękna ale ten nadmiar lisci i to nie z mojego ogrodu to mnie już powoli załamuje bo trudno to ogarnąć.
danuta_szwajcer 17:11, 27 paź 2013

Kolory jesieni jeszcze te ostatnie ale są cudne. Pogoda jest tak piękna, że nawet zurawki zaczynaja kwiaty wypuszczac.