Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

EPODLAS 22:27, 19 paź 2013

Danusiu, popracowałaś w ogrodzie, to w niedzielę odpocznij. Ta piękna jesień powoli się kończy, dlatego trzeba się napatrzeć na piękne kolory do woli. Pozdrowienia.
Kindzia 09:52, 20 paź 2013

Ach Danusiu...te Twoje piękne zdjęcia! Jak u Ciebie pięknie, kolorowo! U mnie brakuje dużych, kolorowych drzew, plam koloru...przynajmniej tutaj się napatrzę

Słoneczko piękne dzisiaj Pozdrawiam
bogumila 11:03, 20 paź 2013

Tajemniczy kawałek ogrodu...ścieżka.Pozdrawiam.
Mala_Mi 12:52, 20 paź 2013

Liście z drzew spadają.. a wiatr przyspiesza to co nieuchronne... dlaczego po jesieni nie ma wiosny?
Urszulla 14:13, 20 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Dziekuje Ci bardzo Ula Kiedys zapewne a póki co musze walczyc dalej. Ciesze sie kazdym dniem ,promykiem slonka i tymi kolorami jesieni i ciagle kombinuje co by tu posadzic, przesadzic To taki bzik

Danusiu, skoro Ty nie możesz przyjechać to może my wiosną do Ciebie się zwalimy
ale nie namawiam, zostawiam decyzję do Twoich możliwości.
danuta_szwajcer 08:37, 21 paź 2013

Aniu masz racje i dlatego nam tak dobrze tutaj Piekna pogoda u nas i mam nadzieje, ze i u Ciebie dzis słoneczko swieci
Beata no i znowu mamy piekny słoneczny dzien i niech tak bęzie, wpadne pózniej do Ciebie na foty
Aniu taka jesien słoneczna to lubie A owoce są też i z róży i irga czerwona. Dzisiaj kolejny słneczny pięny dzien pozałatwiam sprawy zawodowe i do ogrodu
Bożenko dziękuje Ci bardzo, lubie uchwycić "chwile" a natura jest piękna
Kondrad Dzięki i pozdrawiam, pospacerowałm u Ciebie
Irenko pięne te Twoje marcinki i kiedys musze od Ciebie wyprosic sadzonki
Bożenko u nas cał tydzien ma byc słnko i ciepło i potem tez zapowiadaja pogode wiec w tym roku jest wyjąkowo ładna jesien
Kasiu za to liści mam w nadmiarze, a TY masz piękne pola wokół) Pozdrawiam
Bogusiu
tylko ta ścieżka jeszcze nie wykonczona, bo ciagle czasu brak.
Aniu
oj tez bym chciała zatrzymac czas albo zeby zaraz był wiosna, bo wole nie myslec jak mnie znowu zasypie na tym zad.... i tyle odsieżania. Ale moze amerykanie będa mieli racje i bedzie zimy
danuta_szwajcer 08:50, 21 paź 2013

Urszulla napisał(a)

Danusiu, skoro Ty nie możesz przyjechać to może my wiosną do Ciebie się zwalimy
ale nie namawiam, zostawiam decyzję do Twoich możliwości.

Ula to jakaś telepatia Bo wczoraj intensywnie o Tobie myslałam i o tym, ze moze to ja zaprosze Was do mnie, jezeli nie moge za bardzo z domu się ruszyc. Bardzo dobry pomysł i ja jestem ZA A mój M hahaha już się zastanawiał co Wam przygotuje Nie mam co prawda "kancików i takie uporzadkowanego ogrodu ale to wszystko z czasaem moze Wazne jest by sie spotkac i wymienic doswiadczeniami Pozdrawiam serdecznie
Bea 08:56, 21 paź 2013

Zapraszam bo foty są.
jotka 09:17, 21 paź 2013

Poranna kawa, słoneczko za oknem i spacer po Twoim ogrodzie Czy można lepiej rozpocząć nowy tydzień?
Piękne zdjęcia
pozdrawiam
Jadzia68 09:23, 23 paź 2013

Witaj Danusiu przybiegłam z rewizytą ogrodem się zachwycam już od dawna tylko śladu nie zostawiam.A jesienne zdjęcia czarują kolorami , pięknie