Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:39, 13 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Danusiu, u mnie krokusy noski wystawiają
jakiś śnieg dopiero zapowiadają na 26-go

o! zmienili prognozę wtorkową i po deszczu będzie trochę śnieżyło
http://meteo.icm.edu.pl/index2.php

Jak dla mnie to sniegu niech wogole nie bedzie a jak juz to tak dla "urody" tylko zimowej U mnie wszystko wychodzi, zrobilam dzis kilka fotek, ale jutro dam bo dzis juz mi sie nie chce Chociaz niech moze po tym 26 bedzie troche sniegu bo obiecałm wnusi bałwanka Biedna zna tylko z bajek i ciagle rysyje bałwanki
danuta_szwajcer 20:42, 13 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Danusiu, ja wiem, że Ty niespecjanie możesz z domu się urwać, ale latem szybciej się jeździ i na pewno, choć może na krótko, na niejedno spotkanie czas musisz sobie rezerwować
Przyjedziesz do Pisarzowic w maju?

Kasiu planuje na wiosne zrobic spotkanie kameralne u mnie w ogrodzie i mam nadzieje, ze przyjedziesz i do mnie? A do Pisarzowic bardzo chetnie a juz macie zaplanowane? Pozdrawiam serdecznie Kasiu

Pozdrawiam serdecznie i buzi zostawiam
danuta_szwajcer 18:49, 15 sty 2014

Przez pierwsze dni tego Nowego Roku pięknie świeciło slonko Juz nawet dzien jest dłuży i jest optymistycznie Dzis juz jest zimniej i pachnie śniegiem a we Wroclawiu nawet dzis bylo troche z rana śniegu bo wnusia miala chwile radosci ze sniegu. U nas tymczasem pochmurno i deszczowo. W ogrodzie jednak wiosna, wszystko zaczelo wypuszczac i troche mnie to martwi bo klematisy maja takie paki, nawet hortensje bukietowe wypuszczaja i nie wiem bo nie mam takiej wiedzy czy mroz im zaszkodzi?
Nawet jablonie zaczynaja pąki tworzyc. ]
AgnieszkaW 18:53, 15 sty 2014

Tutaj też wiosna, a na zachodzie Polski zima. U mnie za to szaro, buro i pochmurno, pada deszcz, pomimo tego ciepło pozdrawiam
ewsyg 19:46, 15 sty 2014

Ty piszesz u mnie a ja buszuje u Ciebie Danusiu. Cudny masz ten ogród. Ten wieczór spędzę u Ciebie wśród pieknie pachnących lilii. Danusia bardzo podobają mi sie takie ogrody jak Twój, super. Jedziesz wiosną do Pisarzowic?
ewsyg 20:41, 15 sty 2014

Co to za roślinka po lewej stronie ? Kwitnąca na biało

danuta_szwajcer 20:45, 15 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Tutaj też wiosna, a na zachodzie Polski zima. U mnie za to szaro, buro i pochmurno, pada deszcz, pomimo tego ciepło pozdrawiam

Dzisiaj Agnieszko tez tak było ciemno, ponuro ale od jutra ma byc juz slonko i dalej ciepło i niech tak bedzie
Gabrysia_ 20:46, 15 sty 2014

Danusiu...u mnie też niektóre rośliny myślą,że już wiosna
...ale dzisiejszy dzień szaro-bury i mżysty...najbardziej nie lubię właśnie takiej pogody!
Buziaki zostawiam
danuta_szwajcer 20:47, 15 sty 2014

ewsyg napisał(a)
Ty piszesz u mnie a ja buszuje u Ciebie Danusiu. Cudny masz ten ogród. Ten wieczór spędzę u Ciebie wśród pieknie pachnących lilii. Danusia bardzo podobają mi sie takie ogrody jak Twój, super. Jedziesz wiosną do Pisarzowic?

Ewus ciesze sie bardzo, ze Ci sie podoba, troche taki misz masz u mnie ale ja tak bardzo lubie kwiaty Do Pisarzowic sie wybieram, a kwitnacy krzew na biało na tym zdjeciu to tawuła
danuta_szwajcer 20:51, 15 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu...u mnie też niektóre rośliny myślą,że już wiosna
...ale dzisiejszy dzień szaro-bury i mżysty...najbardziej nie lubię właśnie takiej pogody!
Buziaki zostawiam

Gabrysiu ja dzis wygospodarowałm troche wolnego i pobuszowałm po wyprzedażach wiec nawet nie widziałam tego ponurego dnia za wiele a jak juz nakupiłam to słoneczniej mi sie zrobiło Nawet rekawice kupilam do lepienia bałwana z wnusią Tylko ciekawe z czego go jej zrobie? a obiecałam