Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

kitek81 14:10, 19 sty 2014

witam serdecznie
dawno mnie nie było, ale pomału staram się nadrobić zaległości!
pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:46, 19 sty 2014

anna_g napisał(a)
Danusiu - bardzo fajnie uchwyciłaś te ptaki, bardzo lubię takie zdjęcia. Niestety mnie się nie udają bo jakoś nie mam czasu na obserwacje
Widzę, że i Tobie Rubens "zalazł za skórę" Kasiek go tak pokazał że naprawdę nie da się nie zachwycać Pozdrawiam i miłej niedzieli Ci zyczę

Aniu tak juz mam, ze lubie obserwowac i lubie cykac zdjecia, uchwycic chwilę, a widok na tą jabloń mam z okna kuchni, no wiec gotuje, pracuje i obserwuje hahaha nawet aparat mam w poblizu To taka moja słabosc A Rubensa to grzech nie miec No i chyba musze zamowic bo jak wszyscy z forum zaczna kupowac to wykupią
danuta_szwajcer 16:47, 19 sty 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
U mnie też mglistoPozdrawiam

Ale dzis znowu piekne sloneczko było i bardzo wiosennie
danuta_szwajcer 16:48, 19 sty 2014

an_tre napisał(a)

piękny okaz

Polecam tą róże bo pomimo, ze tylko raz kwitnie ale za to jak obficie no i ten kolor
danuta_szwajcer 16:49, 19 sty 2014

nebel napisał(a)

Danusiu... dziękuję
Dzięki Tobie usłyszałam ćwieranie tych ptaków w środku zimy...

No u nas dalej wiosennie i coraz bardziej slychac spiew ptaszkow
danuta_szwajcer 16:52, 19 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjęcia zrobiłas ptakom, jabłuszka też pięknie dodaja koloru. Miłej niedzieli.

Ciesze sie, ze Ci sie podobają chociaz trudno jest im zrobic zdjecia U nas dalej slonecznie i ciepło Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:57, 19 sty 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Witaj Danusiu Ponoworocznie i tak w ogóle
Cudne ptaki pokazujesz. A co do wiosny w ogrodzie , to u mnie również bardzo widoczna i bardzo mnie to martwi. Jestem przekonana ze to bedzie ze szkodą dla roslin. Pomijam zawiedzione nadzieje, np. krokusy już powychodziły , myślę ze na wiosnę już nie zakwitną. Nie podoba mi się to co widze za oknem. Zaraz wyjde do ogrodu to poprzyglądam się dokladniej.

pozdrawiam

Agnieszko o cebulowe to sie nie martwie bo czesto tak jest, ze wychodza wczesniej ale potem kwitna normalnie, gorzej z hortensjami ogrodowymi a i bukietowe tez maja paki, jak nie bedzie mocnych mrozow to mysle, ze nic im nie bedzie ale i tak nie mamy wplywu na to. Gorzej, ze i lilie juz wychodza, klematisy pąki mają az za bardzo., odbiją na nowo zapewne.
danuta_szwajcer 16:58, 19 sty 2014

kitek81 napisał(a)
witam serdecznie
dawno mnie nie było, ale pomału staram się nadrobić zaległości!
pozdrawiam

Milo mi, ze wpadlas, musze i ja u Ciebie nadrobic Pozdrawiam
Kasiek 17:00, 19 sty 2014

Rany Julek....dopiero teraz, chodzac po Waszych watkach, widze ile narozrabialam tym Rubensem..lalalala
danuta_szwajcer 17:03, 19 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Rany Julek....dopiero teraz, chodzac po Waszych watkach, widze ile narozrabialam tym Rubensem..lalalala

Kasiu no i bardzo dobrze, bo jest wart tego Do klematisow zawsze miałam słabosc no i jak tu nie miec takiego cudeńka Oby tylko nie zabrakło w sprzedazy hihihi MUsze sie pospieszyc