Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 16:38, 17 sty 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu mam nadzieje że spotkamy się w PisarzowicachPozdrawiam

Tez mam taką nadzieje, bo w planach i kalendarzu juz zapisane
danuta_szwajcer 16:39, 17 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia ptaków i ogrodu a niebieska sikorka na czerwonym jabłku zachwycająca.Pozdrawiam .

Bozenko lubie te moje ptaszki Ich widok zawsze mnie cieszy i latem i zimą Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 16:43, 17 sty 2014

Agania napisał(a)
Danusiu wszystko mi się u Ciebie podoba, ja też mam wiele wszystkiego i jeszcze niewiele tego wszystkiego czego bym chciała, byle radość była i odpoczynek, tera czeka nas wyprawa wiosenna do Pisarzowic pasuje Ci sobota 17 maja, mus, sie deklarować

pozdrawiam z pełnego radości i rozterek ogrodu

Juz sie zadeklarowałam do Pisarzowic) A z ogrodami tak jest, ze ciagle sie ma rozterki ale radosc jest ogromna Tyle bym chciala u siebie poprawic, kanciki zrobic bo nie mam Ula obiecała, ze jak zrobie spotkanie to mi i kanciki zrobią) Trzymam za slowo
Urszulla 19:05, 17 sty 2014

Potwierdzam, oczywiście że zrobimy
Kasik 19:29, 17 sty 2014

Witam się w Nowym Roku.
Pospacerowałam troszkę, ptaszki pooglądałam , poczytałam i od razu milej człowiekowi.
Tez się uczę robić kanciki, jeszcze nie wychodzi mi to najlepiej , ale w nadchodzącym sezonie mam nadzieję wprawić się w tej czynności.

Pozdrowienia zostawiam
Milka 13:23, 18 sty 2014

Danusiu, kuś się na powojnik, u Kasi takie, że aż oczy bolą, tyle kwiecia
Anabell 15:19, 18 sty 2014

Danusiu - przyszłam popatrzeć po Twoim ogrodzie czy masz clematisa " Rubensa", wśród swoich licznych odmian.
okazuje się, że Irenka przyszła też sprawdzić i kusi.

Ja już nabrałam chęci. Ściskam w Nowym Roku.
danuta_szwajcer 15:32, 18 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Potwierdzam, oczywiście że zrobimy

Juz sie ciesze Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:35, 18 sty 2014

Kasik napisał(a)
Witam się w Nowym Roku.
Pospacerowałam troszkę, ptaszki pooglądałam , poczytałam i od razu milej człowiekowi.
Tez się uczę robić kanciki, jeszcze nie wychodzi mi to najlepiej , ale w nadchodzącym sezonie mam nadzieję wprawić się w tej czynności.

Pozdrowienia zostawiam

Miło, ze pospacerowałs u mnie No ja koniecznie musze sie nauczyc i wiele zmienic, bo jak poczytałam lekture Danusi o robieniu kancikow i zdjecia zobaczyłm no to jest różnica ogromna i ogrod estetyczniej wyglada. Nie wiem tylko czy czasowo dam rade ale bede sie starac A dziewczyny pomogą jak przyjadą)
danuta_szwajcer 15:42, 18 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Danusiu, kuś się na powojnik, u Kasi takie, że aż oczy bolą, tyle kwiecia

Irenko u Kasi jak go zobaczyłm zeszlego lata to zaraz chciejstwo było, tylko u niej klimat łagodniejszy niz u nas i czy on u nas bedzie az tak obficie kwitł Ale oczywiście wyprobuje i kupie no i montana biały u mnie juz był i pięknie zakwitł dwa lata temu jak był ostra zima to niestety wymroziło go. Moj M pozna jesienia trzy klematisy mi kupił w tym Danuta no i montana alba. Ale na Rubensa sie skusze juz nawet chyba miejsce znalazłm dla niego.