Juz sie zadeklarowałam do Pisarzowic) A z ogrodami tak jest, ze ciagle sie ma rozterki ale radosc jest ogromna Tyle bym chciala u siebie poprawic, kanciki zrobic bo nie mam Ula obiecała, ze jak zrobie spotkanie to mi i kanciki zrobią) Trzymam za slowo
Witam się w Nowym Roku.
Pospacerowałam troszkę, ptaszki pooglądałam , poczytałam i od razu milej człowiekowi.
Tez się uczę robić kanciki, jeszcze nie wychodzi mi to najlepiej , ale w nadchodzącym sezonie mam nadzieję wprawić się w tej czynności.
Danusiu - przyszłam popatrzeć po Twoim ogrodzie czy masz clematisa " Rubensa", wśród swoich licznych odmian.
okazuje się, że Irenka przyszła też sprawdzić i kusi.
Miło, ze pospacerowałs u mnie No ja koniecznie musze sie nauczyc i wiele zmienic, bo jak poczytałam lekture Danusi o robieniu kancikow i zdjecia zobaczyłm no to jest różnica ogromna i ogrod estetyczniej wyglada. Nie wiem tylko czy czasowo dam rade ale bede sie starac A dziewczyny pomogą jak przyjadą)
Irenko u Kasi jak go zobaczyłm zeszlego lata to zaraz chciejstwo było, tylko u niej klimat łagodniejszy niz u nas i czy on u nas bedzie az tak obficie kwitł Ale oczywiście wyprobuje i kupie no i montana biały u mnie juz był i pięknie zakwitł dwa lata temu jak był ostra zima to niestety wymroziło go. Moj M pozna jesienia trzy klematisy mi kupił w tym Danuta no i montana alba. Ale na Rubensa sie skusze juz nawet chyba miejsce znalazłm dla niego.