Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 15:59, 31 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Danusiu...wiosna się u Ciebie zaczęła na dobre. U mnie tylko hiacynty i żonkiel głupieją, ale widziałam u Marzenki ruszającego powojnika. Jutro u siebie dokładny obchód zrobię...najbardziej by mnie lilie zmartwiły...

Buziolek

Kasiu u mnie powojniki tez niestety i niektore co bardziej w naslonecznionym miejscu az za bardzo, dzis byl przymrozek ale raczej w styczniu poki co zimy ma nie byc co mnie cieszy, nie usmiecha mi sie walczyc z odsniezaniem garażu i drogi
danuta_szwajcer 15:59, 31 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Wiosna na całego u Ciebie, oby tylko teraz nagle nie przymroziło. Dla mnie, to taka lekka zima mogłaby być co roku, pozdrawiam Danusiu

Agnieszko jak dla mnie równiez
danuta_szwajcer 16:01, 31 gru 2013

Kasiek napisał(a)
Rany....wiosna Zdjecia piekne, ale ...szkoda roslin...No chyba ze zima w tym roku zaspala i calkiem o nas zapomni Pozdrawiam Bawarkowo

Kasiu i niech sobie spi az do nastepnej a snieg to niech sobie pada w gorach Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:02, 31 gru 2013

WilczaGora napisał(a)
u mnie ruszył ukochany i bardzo stary powojnik...martwię się trochę o niego...

u mnie rowniez, zapewne te paki zmarzna ale wiosna wypuszcza nowe / tak mysle/
danuta_szwajcer 16:03, 31 gru 2013

jagoda99 napisał(a)
No i jak tu powiedziec byle do wiosny
U Ciebie juz wiosna na calego
pozdrawiam

Teraz to juz blizej niz dalej do wiosny W sklepach za chwila pojawia sie nasiona, cebulki, kwitnace wiosenne kwiatki i juz bedzie jeszcze bardziej wiosennie i radosnie
danuta_szwajcer 16:05, 31 gru 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Bogusiu Tobie rowniez wszystkiego dobrego , zdrowia i obysmy sie znow spotkaly na jakims spotkaniu
danuta_szwajcer 16:16, 31 gru 2013

Ufffff zdążyłam odpisac i odrobic zaleglosci w starym roku i powoli powoli zliza się koniec tego dziwnie zakręconego roku, tanecznym krokiem przywitam nowy i niechaj dla nas wszystkich będzie to dobry rok pod kazdym względem. Oprocz tylu zlych rzeczy, ktore mnie doswiadczyły w tym roku były tez i dobre strony jak i to, ze w koncu odwazyłam sie zaistniec na tym forum i poznałam tylu wspaniałych, pozytywnie zakręconych ludzi. Duzo sie nauczyłam i dalej mam zamiar czerpac tą bezcenną wiedze i doswiadczenie. Dużo spotkań ogrodowiskowych i Wam i sobie życze. Oby nam wszystko pięknie rosło i zakwitło, niech nam dalej te ogrody przynoszą radosc dla oczu i duszy.

EPODLAS 16:26, 31 gru 2013

I dokładnie tego samego tobie i twojej rodzinie życzę. Niech Nowy Rok będzie dla ciebie bardzo łaskawy
an_tre 16:40, 31 gru 2013

Danusiu szczęśliwego Nowego Roku
http://img1.imagebanana.com/img/8zt8f7vs/225096.gif
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anna_g 16:47, 31 gru 2013

Danuś Najlepsze życzenia na Nowy LEPSZY Rok Spełnienia wszystkich dobrych pragnień i ulgi w tym co jest ciężkie i trudne... Kwitnącego ogrodu z feerią kwiatów i zapachów. Czasu na "ogrodowanie". Uśmiechu na twarzy i w sercu... Powodów do radości i wdzięczności... Kochających ludzi obok... I czasu na Ogrodowisko Wszystkiego dobrego