Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:34, 12 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu...wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę

Dziekuje Ci Gabrysiu Pozdrawiam Poki co sloneczny jest ten rok
danuta_szwajcer 17:35, 12 sty 2014

nebel napisał(a)
Daniusiu - samych slonecznych dni

Ewus dziekuje Ci bardzo i zazdroszcze Ci tych kwiatow Poki co jest slonecznie i nieh tak pozostanie
danuta_szwajcer 17:36, 12 sty 2014

GorAna napisał(a)
Hej kolęda deska złapał dziadek pieska!!!....na ten Nowy Rok...pogody w kratkę, żeby roślinki miały słoneczko i deszczyk....a dla Właścicielki pięknego ogrodu....samych radości i dużo odpoczynku w cieniu drzew
Pozdrawiam noworocznie

Aniu bardzo Ci dziekuje za tak piekne zyczenia
danuta_szwajcer 17:37, 12 sty 2014

Jadzia68 napisał(a)
Ja również życzenia zostawiam dużo słonka ispełnienia postanowień npworocznych również tych ogrodowych

Jadziu bardzo Ci dziekuje Pozdrawiam Cie serdecznie i musze wpasc zobaczc co u Ciebie
danuta_szwajcer 17:41, 12 sty 2014

anna_g napisał(a)
Danusiu - zaglądam w słoneczny dzionek i zostawiam Ci tutaj trochę słonka które u mnie teraz fajnie świeci. Wszystkiego dobrego i dobrego dnia Buziolek

Aniu chociaz jak zwykle otatnio odpisuje do tylu Ale jestem na biezaco, staram sie i zazdroszcze Ci tego spotkania u Kasi ale mysle, ze Tobie to dobrze zronilo pobyc w tak miłym towarzystwie i zapewne usmiech zagoscil u Ciebie a jest Ci to teraz bardzo potrzebne U nas tez sloneczne sa te ostatnie dni wrecz wiosenne. Duzo mam zajec w pracy i dzien mija szybko i nawet czasu wyjsc do ogrodu ale rwie sie juz do pracy ogrodowej Oby juz zima nie zawitał do nas.
danuta_szwajcer 17:43, 12 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Danusiu, wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok, aby było radośnie, szczęśliwie i zdrowo.
U mnie tymczasem wiosennie

Dzieki Elu, u mnie tez wiosennie a w ogrodzie wszystko wychodzi i szaleje. Jak dla mnie zimy moze juz nie byc, niech sobie snieg pada w gorach, dla dzieci na ferie i aby mozna sporty zimowe uprawiac
anna_g 11:40, 13 sty 2014

Danusia - zostawiam pozdrowienia na nowy dzień i nowy tydzień Trzymaj się cieplutko i dobrze Spotkanie u Kasi było rzeczywiście bardzo sympatyczne, miłe i zabawne... Przydała mi się taka dawka odstresowania Mam nadzieję, że już coraz bliżej są te dni gdy będziemy się częściej spotykać - w różnym składzie - i w ogrodach Do Ciebie też przyjadziem
Buziole
Urszulla 17:30, 13 sty 2014

Danusiu, u mnie krokusy noski wystawiają
jakiś śnieg dopiero zapowiadają na 26-go

o! zmienili prognozę wtorkową i po deszczu będzie trochę śnieżyło
http://meteo.icm.edu.pl/index2.php
Kindzia 19:12, 13 sty 2014

Danusiu, ja wiem, że Ty niespecjanie możesz z domu się urwać, ale latem szybciej się jeździ i na pewno, choć może na krótko, na niejedno spotkanie czas musisz sobie rezerwować
Przyjedziesz do Pisarzowic w maju?

Pozdrawiam serdecznie i buzi zostawiam
danuta_szwajcer 20:36, 13 sty 2014

anna_g napisał(a)
Danusia - zostawiam pozdrowienia na nowy dzień i nowy tydzień Trzymaj się cieplutko i dobrze Spotkanie u Kasi było rzeczywiście bardzo sympatyczne, miłe i zabawne... Przydała mi się taka dawka odstresowania Mam nadzieję, że już coraz bliżej są te dni gdy będziemy się częściej spotykać - w różnym składzie - i w ogrodach Do Ciebie też przyjadziem
Buziole

Aniu dziekuje Ci bardzo a na spotkanie u mnie juz sie ciesze oby tylko nie wymrozilo roslinek za bardzo i kwiatow zeby było kolorowo na Wasz przyjazd A na inne spotkania tez postaram sie zawitac Pozdrawiam serdecznie