Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 15:44, 18 sty 2014

Anabell napisał(a)
Danusiu - przyszłam popatrzeć po Twoim ogrodzie czy masz clematisa " Rubensa", wśród swoich licznych odmian.
okazuje się, że Irenka przyszła też sprawdzić i kusi.

Ja już nabrałam chęci. Ściskam w Nowym Roku.

No nie mam Rubensa i koniecznie musze miec Tylko sie zastanawiam gdzie i kiedy kupic? Bo zapewne u mnie nigdzie go nie kupie w szkolkach.Zastanawiam sie tez czy moze zaraz dwa lepiej dla wiekszego efektu?
danuta_szwajcer 16:58, 18 sty 2014

Dzis pomimo, ze bardzo mglisto to ptaszki licznie odwiedzały jabloń, pełny karmnik no i pięknie sobie cwierkały radując sie. U nas nadal zimy brak no i bardzo dobrze
Jest i pani gil, kwiczoły i radosne sikorki ]
boguslawa_ma... 17:11, 18 sty 2014

U mnie też mglistoPozdrawiam
Urszulla 17:36, 18 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

No nie mam Rubensa i koniecznie musze miec Tylko sie zastanawiam gdzie i kiedy kupic? Bo zapewne u mnie nigdzie go nie kupie w szkolkach.Zastanawiam sie tez czy moze zaraz dwa lepiej dla wiekszego efektu?

Myślę że wszyscy będziemy potrzebowali Rubensa, taką Kasiek reklamę robi
tu możesz zamówić
http://www.clematisy.pl/katalog-roslin?pg=2&cid=1&sort=1
danuta_szwajcer 17:44, 18 sty 2014

Urszulla napisał(a)

Myślę że wszyscy będziemy potrzebowali Rubensa, taką Kasiek reklamę robi
tu możesz zamówić
http://www.clematisy.pl/katalog-roslin?pg=2&cid=1&sort=1

Bardzo Ci dziekuje no juz poczytałam, zdjec sie naogladałm i kombinuje teraz ile sadzonek i gdzie posadzic bo co chwile mam inny pomysł)
an_tre 17:54, 18 sty 2014

piękny okaz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anna_g 19:16, 18 sty 2014

Danusiu - bardzo fajnie uchwyciłaś te ptaki, bardzo lubię takie zdjęcia. Niestety mnie się nie udają bo jakoś nie mam czasu na obserwacje
Widzę, że i Tobie Rubens "zalazł za skórę" Kasiek go tak pokazał że naprawdę nie da się nie zachwycać Pozdrawiam i miłej niedzieli Ci zyczę
nebel 19:29, 18 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Dzis pomimo, ze bardzo mglisto to ptaszki licznie odwiedzały jabloń, pełny karmnik no i pięknie sobie cwierkały radując sie. U nas nadal zimy brak no i bardzo dobrze
Jest i pani gil, kwiczoły i radosne sikorki ]

Danusiu... dziękuję
Dzięki Tobie usłyszałam ćwieranie tych ptaków w środku zimy...
Bogdzia 19:38, 18 sty 2014

Piękne zdjęcia zrobiłas ptakom, jabłuszka też pięknie dodaja koloru. Miłej niedzieli.
Agnieszka_B 10:37, 19 sty 2014

Witaj Danusiu Ponoworocznie i tak w ogóle
Cudne ptaki pokazujesz. A co do wiosny w ogrodzie , to u mnie również bardzo widoczna i bardzo mnie to martwi. Jestem przekonana ze to bedzie ze szkodą dla roslin. Pomijam zawiedzione nadzieje, np. krokusy już powychodziły , myślę ze na wiosnę już nie zakwitną. Nie podoba mi się to co widze za oknem. Zaraz wyjde do ogrodu to poprzyglądam się dokladniej.

pozdrawiam