No niestety Gabrysiu Dzis juz nie wyrobie sie, lece tylko moje patyczki z horti podlac, ale jutro to juz koniecznie musze z węża dobrze podlac by moje nawozy sie rozpuscily bo jak przyjdzie slonce to popali.No chyba, ze zapowiadane slonko tez sie im pomyli i bedzie deszcz
Dziekuje Ci bardzo Ogarnełam dom, obiad zrobiony to lece do ogrodu bo pogoda dzis piekna no i deszczu nie było Duzo mam pracy, jeszcze kilka roz mi zostalo, wrzosy i lawendy do obciecia.
Fajnie masz - trochę sobie ogrodowo poszalejesz - mnie się dzisiaj nie udało za to miałam super spotkanko z Kasią i Ulą - zostawiłam fotki u Kasi w wątku Dostałam patyczki z limki i polar bear i będę próbowała ukorzenić - na razie stoją w wodzie
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie i życzę miłej niedzieli
Ja dzisiaj Danusiu pierwszy dzień w ogrodzie, pracy dużo, ale zimno i mokro, u niektóych was na wet za sucho, brakuje deszczu, ja na deszcz nie czekam raczej na słońce i mam nadzieje, że jutro przywita nas słońce, to do słonecznej niedzieli
Aniu spotkania Wam zazdroszcze) Fajnie tak odreagowac od codziennosci i spotkac sie z tak fajnymi osobami i jeszcze ogrodowo Super i zapewne naładowałas akumulatory, tez naładowałam praca w ogrodzie: Posadziłam bratki do donic co dostałam od M na dzisiejsze święto Cieszą teraz bardzo a jutro zrobie fotki bo do poznego wieczora pracowałam, M na koniec oprysk zrobi. Przycięlam dzis lawende, wrzosy no i jak zawsze nie zwszystkim zdazyłam. Duzy ogrod, duzo nasadzen u mnie Widzialam ogrod Kasi to zazdroszcze tego uporzadkowania ale Kasia ma nowy ogrod to zupelnie inaczej. Polar bear to tez horti co jeszcze nie mam ale jak znam siebie to za chwile bede miec Bardzo ladna horti bukietowa jest Phatom, jestem bardzo z niej zadowolona i tez posadzilam patyczki. Jutro zrobie zdjecia Pozdrawiam
Zazdroszcze tego deszczu u nas susza Woda w studni wyschła.... A u nas dzis piekny sloneczny dzien byl ale po calym pochmurnym, szarym i zimnym tygodniu. Duzo dzis zrobilam w ogrodzie ale jeszcze duzo pracy mnie czeka, dla mnie jak tylko czas pozwala to sama przyjemnosc Pozdrawiam i slonecznej niedzieli
U Agaty mokro i zimno a u nas pięknie i słonecznie. Patyczki horti pierwszy raz wsadziłam i jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie. U nas deszczu dawno nie było, a wiosenny deszczyk by się przydał. Pozdrówka