Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 16:12, 07 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu...chyba jednak na deszcz nie mamy co liczyć!
Trzeba z wężem polatać

No niestety Gabrysiu Dzis juz nie wyrobie sie, lece tylko moje patyczki z horti podlac, ale jutro to juz koniecznie musze z węża dobrze podlac by moje nawozy sie rozpuscily bo jak przyjdzie slonce to popali.No chyba, ze zapowiadane slonko tez sie im pomyli i bedzie deszcz
kitek81 18:58, 07 mar 2014

pozdrawiam i życzę dużo słońca na weekend
danuta_szwajcer 12:21, 08 mar 2014

kitek81 napisał(a)
pozdrawiam i życzę dużo słońca na weekend

Dziekuje Ci bardzo Ogarnełam dom, obiad zrobiony to lece do ogrodu bo pogoda dzis piekna no i deszczu nie było Duzo mam pracy, jeszcze kilka roz mi zostalo, wrzosy i lawendy do obciecia.
anna_g 16:06, 08 mar 2014

Fajnie masz - trochę sobie ogrodowo poszalejesz - mnie się dzisiaj nie udało za to miałam super spotkanko z Kasią i Ulą - zostawiłam fotki u Kasi w wątku Dostałam patyczki z limki i polar bear i będę próbowała ukorzenić - na razie stoją w wodzie
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie i życzę miłej niedzieli
Agania 16:19, 08 mar 2014

Ja dzisiaj Danusiu pierwszy dzień w ogrodzie, pracy dużo, ale zimno i mokro, u niektóych was na wet za sucho, brakuje deszczu, ja na deszcz nie czekam raczej na słońce i mam nadzieje, że jutro przywita nas słońce, to do słonecznej niedzieli
danuta_szwajcer 18:48, 08 mar 2014

anna_g napisał(a)
Fajnie masz - trochę sobie ogrodowo poszalejesz - mnie się dzisiaj nie udało za to miałam super spotkanko z Kasią i Ulą - zostawiłam fotki u Kasi w wątku Dostałam patyczki z limki i polar bear i będę próbowała ukorzenić - na razie stoją w wodzie
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie i życzę miłej niedzieli

Aniu spotkania Wam zazdroszcze) Fajnie tak odreagowac od codziennosci i spotkac sie z tak fajnymi osobami i jeszcze ogrodowo Super i zapewne naładowałas akumulatory, tez naładowałam praca w ogrodzie: Posadziłam bratki do donic co dostałam od M na dzisiejsze święto Cieszą teraz bardzo a jutro zrobie fotki bo do poznego wieczora pracowałam, M na koniec oprysk zrobi. Przycięlam dzis lawende, wrzosy no i jak zawsze nie zwszystkim zdazyłam. Duzy ogrod, duzo nasadzen u mnie Widzialam ogrod Kasi to zazdroszcze tego uporzadkowania ale Kasia ma nowy ogrod to zupelnie inaczej. Polar bear to tez horti co jeszcze nie mam ale jak znam siebie to za chwile bede miec Bardzo ladna horti bukietowa jest Phatom, jestem bardzo z niej zadowolona i tez posadzilam patyczki. Jutro zrobie zdjecia Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:53, 08 mar 2014

Agania napisał(a)
Ja dzisiaj Danusiu pierwszy dzień w ogrodzie, pracy dużo, ale zimno i mokro, u niektóych was na wet za sucho, brakuje deszczu, ja na deszcz nie czekam raczej na słońce i mam nadzieje, że jutro przywita nas słońce, to do słonecznej niedzieli

Zazdroszcze tego deszczu u nas susza Woda w studni wyschła.... A u nas dzis piekny sloneczny dzien byl ale po calym pochmurnym, szarym i zimnym tygodniu. Duzo dzis zrobilam w ogrodzie ale jeszcze duzo pracy mnie czeka, dla mnie jak tylko czas pozwala to sama przyjemnosc Pozdrawiam i slonecznej niedzieli
Urszulla 19:44, 08 mar 2014

Danusiu, poczytałam o Twoim szaleństwie ogrodowym
Czytam że też już przycinasz róże - u Kasi patrzyłam - ona nad 3-5 pąkiem przycina....a Ty?

Patyczki u Kasi horti Limki i Polar Bear dostałyśmy w nadmiarze, podzielę się z Tobą
I czekam oczywiście na Twoje piękne fotki z ogrodu.
EPODLAS 22:09, 08 mar 2014

U Agaty mokro i zimno a u nas pięknie i słonecznie. Patyczki horti pierwszy raz wsadziłam i jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie. U nas deszczu dawno nie było, a wiosenny deszczyk by się przydał. Pozdrówka
monteverde 22:14, 08 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Zazdroszcze tego deszczu u nas susza Woda w studni wyschła.... A u nas dzis piekny sloneczny dzien byl ale po calym pochmurnym, szarym i zimnym tygodniu. Duzo dzis zrobilam w ogrodzie ale jeszcze duzo pracy mnie czeka, dla mnie jak tylko czas pozwala to sama przyjemnosc Pozdrawiam i slonecznej niedzieli

Moj dzień była tak samo piękny i słoneczny oczywiście ogród na tym skorzystał a deszczyk u mnie by się przydał, pozdrawiam