Oj napisz koniecznie, tragedia, sucho makabrycznie, tulipany juz kwiaty maja ale ciu nad ziemią bo nic nie rosnie tak jak powinno. Mecza sie te roslinki bo deszczu im trzeba. Pozdrawiam
Nawet psiunia cieszy się wiosną i sloneczkiem Krokusow codziennie coraz wiecej kwitnie Jeszcze trawnik do zrobienia mi pozostał ale moze w piątek w koncu bedzie czas i nawozu musze dac ale czekam na deszcz bo sucho okropnie. Magnolia sie rozbija ale przymrozki są codziennie jeszcze a i mroz zapowiadają wiec nie wiem co bedzie z magnolią bo ona jest bardzo wrażliwa. Udało mi sie dzisiaj kupic sadzonki juz w doniczkach igły kleopatry no i mam nadzieje, ze mi zakwitna
Ale fajne zdjęcie Łapy do góry i odpoczynek Pogoda piękna to pewnie działasz dzisiaj? Magnolii pąki pękają u Ciebie... oj jak pięknie będzie... Będziesz już działać z trawnikiem - czyli co? wertykulacja? Ja się jeszcze wstrzymałam - wczoraj tylko ciut grabiłam, ale grabienie trawnika to jest jedna z prac bardzo niewielu której w ogrodzie normalnie nie lubię
Buziolki Danusiu w piękny dzień. Ma się ochłodzić ale ma też padać a deszcz jest konieczny bo sucho.