Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 09:16, 18 mar 2014

GorAna napisał(a)
Danusiu, wiosna u Ciebie na całego...nawet bratki posadzone
Pozdrawiam

A po deszczu to juz calkiem wiosna Nawet bratki nie ucierpialy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 09:18, 18 mar 2014

mira napisał(a)
Krokusy mamy te same, a bratki dziś kupiłam a Twoje już rosną - ale cudna pogoda od razu przyjemniej

No i w koncu nam popadalo Zaraz wszystko ruszyło w ogrodzie Tylko czasu mi brak Pozdrawiam
danuta_szwajcer 09:20, 18 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Psinka brzusio opala Żadnej zimy już nie będzie!!!

Pozdrawiam Danusiu

Kasiu mam tyly niestety Ale pieknie nam popadalo, widzialam , ze sadzilas w deszczu to tez sie cieszyc zapewne bo wszystko sie dobrze przyjmnie A zimy to juz nie bedzie Magnolie kwitna, za chwile powojniki zaczna bo takie paki maja Pozdrawiam
danuta_szwajcer 09:27, 18 mar 2014

anna_g napisał(a)

Ale fajne zdjęcie Łapy do góry i odpoczynek Pogoda piękna to pewnie działasz dzisiaj? Magnolii pąki pękają u Ciebie... oj jak pięknie będzie... Będziesz już działać z trawnikiem - czyli co? wertykulacja? Ja się jeszcze wstrzymałam - wczoraj tylko ciut grabiłam, ale grabienie trawnika to jest jedna z prac bardzo niewielu której w ogrodzie normalnie nie lubię
Buziolki Danusiu w piękny dzień. Ma się ochłodzić ale ma też padać a deszcz jest konieczny bo sucho.

Aniu mam tyly Dowaliło mi pracy zawodowej, ze od rana do wieczora pracuje z przerwami na opieke nad mamą. Z pracy sie ciesze bo trza zarabiac hahaha na badylki i wnuki Grabienia Aniu nie znosze ale jak mus to mus i zdazyłam w biegu doslowie z tym trawnikiem przed deszczami bo i nawozilam zaraz. Nie zdazylam tylko z dosianem w miejsce kretowin a tych mam bardzo duzo No i chce Ci powiedziec, ze z samego grabienia to sladu nie ma i znowu musze grabic po tych silnych wiatrach, nawret mi jedno drzewko z korzeniami wywalilo A deszcz byl bardzo bardzo potrzebny tylko teraz czasu potrzebuje by poplewic, poruszac ziemie po tym deszczu. Magnolia juz kwitnie Roze musze posadzic bo czekaja w przechowalni.POzdrawiam
Agania 09:28, 18 mar 2014

Wiosna i zabawa na trawie już się zaczęła, też się nie mogę doczekać na kwitnienie magnolek
danuta_szwajcer 09:28, 18 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Pies poczuł wiosnę moje też

Mam tyły Irenko, pozdrawiam
GorAna 09:39, 18 mar 2014

U mnie też wiatr wywiał z żywoplotu wszystko na rabaty i trawnik
Pozdrawiam Danusiu
EPODLAS 10:31, 18 mar 2014

Danusiu ślicznie u ciebie. Piękne bratki w donicach, te wczesne kwiatki mrozu się nie boją a dają tyle koloru. Moja Misia też robi takie figury Mamy szczęśliwe pieski
boguslawa_ma... 11:15, 18 mar 2014

Danusiu gratki na 300 str.
Marta7 22:20, 19 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Danusia Twoja psiunia jest obezwładniająca! jak się na nią patrzę to wiem co to jest szczęście!
No i piękna wiosna u Ciebie-uwielbiam spacery po Twoim ogrodzie,oj bedzie siędziało!
Pozdrawiam serdecznie