Kasiu mam tyly niestety Ale pieknie nam popadalo, widzialam , ze sadzilas w deszczu to tez sie cieszyc zapewne bo wszystko sie dobrze przyjmnie A zimy to juz nie bedzie Magnolie kwitna, za chwile powojniki zaczna bo takie paki maja Pozdrawiam
Aniu mam tyly Dowaliło mi pracy zawodowej, ze od rana do wieczora pracuje z przerwami na opieke nad mamą. Z pracy sie ciesze bo trza zarabiac hahaha na badylki i wnuki Grabienia Aniu nie znosze ale jak mus to mus i zdazyłam w biegu doslowie z tym trawnikiem przed deszczami bo i nawozilam zaraz. Nie zdazylam tylko z dosianem w miejsce kretowin a tych mam bardzo duzo No i chce Ci powiedziec, ze z samego grabienia to sladu nie ma i znowu musze grabic po tych silnych wiatrach, nawret mi jedno drzewko z korzeniami wywalilo A deszcz byl bardzo bardzo potrzebny tylko teraz czasu potrzebuje by poplewic, poruszac ziemie po tym deszczu. Magnolia juz kwitnie Roze musze posadzic bo czekaja w przechowalni.POzdrawiam
Danusiu ślicznie u ciebie. Piękne bratki w donicach, te wczesne kwiatki mrozu się nie boją a dają tyle koloru. Moja Misia też robi takie figury Mamy szczęśliwe pieski
Danusia Twoja psiunia jest obezwładniająca! jak się na nią patrzę to wiem co to jest szczęście!
No i piękna wiosna u Ciebie-uwielbiam spacery po Twoim ogrodzie,oj bedzie siędziało!
Pozdrawiam serdecznie