Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

zawitka 07:08, 23 mar 2014

Danusia o jakie siewki chodzi ha ha ????
danuta_szwajcer 08:02, 23 mar 2014

anna_g napisał(a)
Oj Danusiu... Strasznie mi przykro Nie mogę uwierzyć że ktoś świadomie mógłby tak uderzyć by zabić... okropne... Wiem, że dzisiaj nic Cię nie pocieszy, bo czasem właśnie tak jest że jedna chwila potrafi zmienić uśmiech w łzy... i najczęściej się tego nie spodziewamy... Ściskam Cie bardzo, bardzo mocno. Gdybym mogła Cię jakoś pocieszyć... ale wiem że dzisiaj to jest raczej niemożliwe. Bardzo Cię rozumiem. Jeszcze i taka przykrość... Trzymaj się Danusiu a ja trzymam za Ciebie.

Aniu zapewne nie swiadomie, ale nienawisci nie brakuje i, to bylo malenstwo wiec wiele nie brakuje Tej pustki teraz nic mi nie zastapi. Jedna chwila niestety wszystko zmieni. Wiem, ze sa inne dramaty i gorsze ale ona byla kims wyjatkowym i byla wyjatkową psiunia bo pojawila sie u nas w najciezszym momencie i wlasnie w tych dramatycznych chwilach byla najwiekszym wsparciem, radoscia i najwierniejszym przyjacielem. Dawala nam tyle radosci i towarzyszyla mi wszedzie i zawsze i zawsze na mnie czekala i witala usmiechem Tej jej radosci nie da sie niczym zastapic. Echhh ciezko mi bardzo, zrozumie to ktos kto tez tak kocha zwierzaki. Aniu a zlych ludzi niestety szczegolnie w tych czasach nie brakuje. Moze tez uda sie wyjasnic, moze ktos to widzial co naprawde sie stalo, chociaz to juz niczego i tak nie zmieni.
danuta_szwajcer 08:09, 23 mar 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia wiem że teraz nie pocieszą Cię żadne słowa,przykro mi bardzo,jestem myślami z Tobą,wiem że Twoja psiunia była naprawdę wyjątkowa....i tylko czas zdoła przyćmić Twoj żal..Trzymaj się Danusiu!

To byla chwila, moment i zmienila wszystko Bardzo, bardzo mi jej brakuje az serce mi rozrwywa. Wiem , ze czas moze ? Wiem, ze bez psiuni nie bede ale to tez potrzebuje czasu no i jeszcze sie obawiam, jak biedna wnusia to zrozumie? Ona tez tak bardzo ja kochala i wzajemnie.
danuta_szwajcer 08:09, 23 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Danusiu... Mogę tylko napisać ,że jest mi bardzo przykro... ... Trzymaj się...buziaki [/quote

Elus dzieki za wsparcie, okropnie mi ciezko
danuta_szwajcer 08:12, 23 mar 2014

AniaDS napisał(a)
Danusiu, ściskam mocno, bardzo mi przykro i żal [/quote

Aniu dziekuje, ze zajrzalas do mnie, moja psiunia byla dla mnie jak najpiekniejsza roza w ogrodzie Smutek i pustka jest niewyobrazalna
hanka_andrus 08:23, 23 mar 2014

Chodzę z moim pieskiem codziennie, i wiem jaki to jest wierny przyjaciel. Dlatego razem z Tobą głęboko przeżywam odejście Twojej psiuni. Nie wyobrażam takiej sytuacji u mnie, ściskam Cię serdecznie. Trzymaj się.
wiunia 09:43, 23 mar 2014

Danusiu podczytuję od czasu do czasu Twój wątek i dzisiaj uryczałam się jak nie wiem co, tak mi Ciebie żal, sama mam sunie (10 lat)i jej synka już 6 - cio letniego i nie chcę sobie wyobrażać co by było jakby ktoś im zrobił krzywdę, trzymaj się kochana, musisz przejść przez ten trudny czas na swój sposób i nie powstrzymuj żalu, bo serce człowiekowi faktycznie by pękło Pozdrawiam...
Agnieszka_B 09:55, 23 mar 2014

Danusiu bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Ja w czerwcu ub.r. pochowałam jednego psa, a miesiąc temu drugiego. Oba były z nami bardzo długo. Ból nadal jest i pamięć tego jak umierały- nie wiem czy kiedykolwiek zdobędę się na to żeby mieć następnego. Ogród i dom jest pusty. Choć miski i legowisko nadal nie sprzątnięte. W głowie obrazy ..... różne... naprawdę przykro mi ze przez to przechodzisz
AniaDS 12:00, 23 mar 2014

Ściskam Danusiu :*
GorAna 12:03, 23 mar 2014

Danusiu, pozdrawiam niedzielnie....czas leczy rany