Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

mira 12:29, 24 mar 2014

Ach miałam nadzieję zobaczyć piękne zdjęcia a tu czytam i łza się kręci -
nie wiem co napisać więc Cię wspieram i pozdrawiam, rad nie mam bo nie umię
ale się dzieje - gdzie nie wejdę samo zło to trują psy to palą toksyczne ogniska
chciałoby się zawyć dziwny jest ten świat

Danusiu pozdrawiam Cię szczególnie.
Milka 13:57, 24 mar 2014

Danusiu, poczytałam, co się stało, bardzo mi cię żal, wiem, jak rok temu przeżyłam otrucie Pucka, powoli wszystko wróci do normy, ale swoje wycierpimy, taki los człowieka, szkoda, że nie wszystkie osobniki na 2 nogach, można tym mianem nazwać....
ściskam cię mocno
asiach 19:51, 24 mar 2014

Witam serdecznie!
Ależ masz pięknie, kolorowo i pachnąc. Gratuluję
ewsyg 22:00, 24 mar 2014

Niestety Danusiu, oprócz chwil radości są też chwile smutku. Ktoś się rodzi, ktoś umiera. Pies, zwierze a dla nas jak członek rodziny. My mieliśmy trzech przyjaciół, został już tylko jeden. Współczuję Ci kochana.
bogumila 22:02, 24 mar 2014

Serdecznie pozdrawiam ...i pocieszam.
Agania 21:26, 25 mar 2014

Danusiu cmocucham cię, jest mi bardzo przykro, wiem jak to jest po stracie zwierzaka, ale okrucieństwa nie umiem sobie wyobrazić, ja mojego weta, błagałam, żeby, mi ratował Grafita po wypadku i przekonał go mój lament, wyłam z rozpaczy u niego w gabinecie, dlatego wiem co czujesz, ściskam Cię bardzo mocno, trzymaj się kochana.
Marta7 22:15, 25 mar 2014

Danusia cieplutkie pozdrowienia ślę,myślami jestem z Tobą.
EPODLAS 23:30, 25 mar 2014

Danusiu rozumiem twój smutek po utracie pieska. Już jednego szczerze opłakałam. Teraz tak się boję o moją Misię. Nie lubię ludzi, którzy źle traktują zwierzęta, a tym co robię im krzywdę zrobiłabym coś złego. Trudno tak myślę. Pozdrówka serdeczne.
danuta_szwajcer 07:48, 26 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Chodzę z moim pieskiem codziennie, i wiem jaki to jest wierny przyjaciel. Dlatego razem z Tobą głęboko przeżywam odejście Twojej psiuni. Nie wyobrażam takiej sytuacji u mnie, ściskam Cię serdecznie. Trzymaj się.

Dziękuje Hanka za wsparcie, zrozumienie i ze do mnie zajrzałas, Tez zawsze mowiłm, ze nie wyobrazam sobie gdyby mi jej zabrakł a stalo sie to tak nagle i trudno to zrozumiec i przezyc. Smutek, Bol i żal jest ogromny Niech Twoja psiunia Ci towarzyszy jak najdluzej
danuta_szwajcer 07:52, 26 mar 2014

wiunia napisał(a)
Danusiu podczytuję od czasu do czasu Twój wątek i dzisiaj uryczałam się jak nie wiem co, tak mi Ciebie żal, sama mam sunie (10 lat)i jej synka już 6 - cio letniego i nie chcę sobie wyobrażać co by było jakby ktoś im zrobił krzywdę, trzymaj się kochana, musisz przejść przez ten trudny czas na swój sposób i nie powstrzymuj żalu, bo serce człowiekowi faktycznie by pękło Pozdrawiam...

Dziekuje Ci za wsparcie w tych bardzo, bardzo ciezkich chwilach i chodze i rycze. Najgorzej, ze dzis tak pieknie swieci slonko a ona uwielbiala slonce byla taka radosna i tak mi jej wszedzie brakuje. Rozumiesz mnie bo sama masz pieski i wiesz jaka to radosc. Niechaj CI towarzysza jak najdluzej Pozdrawiam Wpadaj czesciej