Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:49, 08 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusia pogodę na spotkanie zamówiłaś super ,bo dziś już upał

Bogusiu zazwyczaj dla waznych spraw a kiedys bardzo dużo podrozowalismy na mniejsze czy wieksze wycieczki bo lubie zwiedzac i poznawac nowe miejsca to zawsze mielismy pogode Jak widac nie zawiodła i tym razem
danuta_szwajcer 21:51, 08 cze 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Danusiu , piękny ten wiersz

I jak do każego z nas pasuje no nie? Poprosze przepis na to pyszne ciasto
Kindzia 08:30, 09 cze 2014

Danusiu Kochana Moja, przepraszam, że teraz dopiero, ale zupełnie nie miałam czasu żeby do komputera usiąść... DZIĘKUJĘ za wspaniałe przyjęcie, jesteś cudowną osobą, a ogród masz tajemniczy i urokliwy!!!!!

Było bardzo miło, teraz na Was u nas czekamy, pamiętaj, obiecałaś!
anna_g 09:31, 09 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Aniu ciesze sie, ze tez Ci sie podobało i jeszcze raz dziękuje Ci za WSZYSTKO, za cieplo by sadzic Wasze prezenty ale za dwa dni mysle, ze juz bedzie nizsza temperatura to chetnie wszystkie roslinki posadzeMarkowi, juz podziekowałam w Waszym imieniu i bardzo sie ucieszył ze smakowało. Kropeczke, tez podrapałam W nocy byla troche chora chyba za duzo wrazen ale juz jest ok No i pogoda jak na zamowienie Mysle Aniu, ze szybko znowu sie spotkamy Buziaki i tez sie ciesze, ze jestes i ze tyle fajnych ludzi poznaję

Biedna Kropka... Pewnie się martwiliści... No ale jak mieliśmy się jej oprzeć, no jak??? Takiemu urokowi nie oprze się nikt... Dobrego tygodnia - zaczyna się ciepełko...
malgorzata_s... 19:17, 09 cze 2014

Wiersz cudny i masz rację że jak o nas pisany Kropeczka bidna wymordowana Faktycznie za dużo na raz ludzi i wrażeń. Dobrze że już ok Buziam
Bogdzia 21:54, 09 cze 2014

Ale tu ruch , tyle gosci . Fajnie cię poznac chociaz ze zdjęcia Danusiu. Widac ze było wesoło i sympatycznie . Pozdrówka serdeczne.
grazyna 22:04, 09 cze 2014

Baaaardzo Sympatycznie na Ciebie patrzy się Danusiu, jesteś taka radosna, pogodna, spokojna Cudownie było Cię zobaczyć w tak fajnej grupie Ogrodniczek
danuta_szwajcer 22:07, 09 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Danusiu Kochana Moja, przepraszam, że teraz dopiero, ale zupełnie nie miałam czasu żeby do komputera usiąść... DZIĘKUJĘ za wspaniałe przyjęcie, jesteś cudowną osobą, a ogród masz tajemniczy i urokliwy!!!!!

Było bardzo miło, teraz na Was u nas czekamy, pamiętaj, obiecałaś!

Kasiu rowniez Wam dziekuje za przybycie i za tak wspaniała atmosfere Obiecałam i tak bedzie Kasiu: A remontu w taki upał to Ci nie zazdroszcze. Buziaki
danuta_szwajcer 22:09, 09 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiersz cudny i masz rację że jak o nas pisany Kropeczka bidna wymordowana Faktycznie za dużo na raz ludzi i wrażeń. Dobrze że już ok Buziam

Oj dzisiaj juz szaleje bardzo, nie znosze takich upałow bo to strata czasu a od czwartku mam dom pełen ludzi oj bedzie wesoło Pozdrawiam wieczorowa pora
danuta_szwajcer 22:10, 09 cze 2014

Bogdzia napisał(a)
Ale tu ruch , tyle gosci . Fajnie cię poznac chociaz ze zdjęcia Danusiu. Widac ze było wesoło i sympatycznie . Pozdrówka serdeczne.

Oj bylo bardzo wesoło, wszyscy tacy serdeczni i weseli, super towarzystwo Mam naładowane akumulatory