Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:10, 28 sie 2014

Poziomka napisał(a)

Jak miło Danusiu zobaczyć kolorowe dalie. To moja nowa miłość - od dwóch lat ( raczej powród do starej miłości, kiedyś z nasion wyhodowałam 50szt). W tym roku dostały nawet małą, ale własną rabatkę.Niestety deszcze spowodowały że leżą teraz malowniczo, ale i tak wyglądają uroczo.
Pozdrawiam Jasia

tez mam słabosc do tych kwiatów chociaz co roku mam ich coraz mniej, mam kilka kolorow bo je lubie, dam pozniej zdjecia bo są naprawde piękne i też u mnie po tych deszczach różne powyginane są ale to natura Te różowe to jeszcze z ogrodu mojego ojca a te pomponiaste to od mojej kochanej cioci Wandzi. Mam do nich sentyment i będe je sadzic Pozdrawiam
danuta_szwajcer 21:15, 28 sie 2014

Poziomka napisał(a)

Jak miło Danusiu zobaczyć kolorowe dalie. To moja nowa miłość - od dwóch lat ( raczej powród do starej miłości, kiedyś z nasion wyhodowałam 50szt). W tym roku dostały nawet małą, ale własną rabatkę.Niestety deszcze spowodowały że leżą teraz malowniczo, ale i tak wyglądają uroczo.
Pozdrawiam Jasia

tez mam słabosc do tych kwiatów chociaz co roku mam ich coraz mniej, mam kilka kolorow bo je lubie, dam pozniej zdjecia bo są naprawde piękne i też u mnie po tych deszczach różne powyginane są ale to natura Te różowe to jeszcze z ogrodu mojego ojca a te pomponiaste to od mojej kochanej cioci Wandzi. Mam do nich sentyment i będe je sadzic Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:02, 31 sie 2014

U mnie ciagle byly problemy z internetem no i dzis zamieszcze obiecane zdjecia Pięknie wszystko kwitnie jeszcze i jest hortensjowo i kolorowo, trawy pieknie ozdabiaja ogrod. Kwitną dalie, roze, werbeny.
danuta_szwajcer 19:10, 31 sie 2014

Ula ta ostatnia horti to pinki winki a ta teraz co pokazuję to Bobo o ktorej rozmawiałyśmy

danuta_szwajcer 19:18, 31 sie 2014

danuta_szwajcer 19:25, 31 sie 2014

malgorzata_s... 19:43, 31 sie 2014

Cudnie i kolorowo Danusiu Pozdrawiam
boguslawa_ma... 19:46, 31 sie 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula ta ostatnia horti to pinki winki a ta teraz co pokazuję to Bobo o ktorej rozmawiałyśmy

Danusiu ogród jak zwykle piękny,a Kropka jak urosła.
Też chciałam kupić Bobo ale nigdzie nie było,jak wysoka jest u ciebie?
Urszulla 06:46, 01 wrz 2014

Danusiu, zaglądam rano na szybko
potem wpadnę na dłużej i coś napiszę.
Na szybko- to nie mam chyba Pinky Winky,
a ta odmana to taka bardziej do mojej podobna, co to?
Kasya 07:18, 01 wrz 2014

Śliczne dalie ja chyba zrezygnuje z nich bo się powykladaly i kłopot z wykopywaniem.
A na twoje hortki nie mogę się napatrzec
Wszystkie się przebarwiają ?
Bo ja po powrocie nie zastalam u siebie Juz żadnej białej. Nawet polar bear, która posadzilam na jesieni, nie była chyba różowa w ub. roku