OJ no to 47 to robi juz wrażenie, musze policzyc u mnie ale gdzies połowe z tego mysle bedzie Jakie tam pozno?? No co Ty mowisz? Nigdy na nic nie jest w zyciu za pozno Pozdrawiam
Oj Elu a wiesz, ze wczoraj tez bardzo żałowałam, ze jednak sie nie zdecydowałam, naładowałbym akumulatory a teraz bardzo mi to jest potrzebne. Mysle, ze jednak gdzies sie spotkamy teraz juz nie mam takich obowiazkow i ograniczen. Pozdrawiam a dzielżan jest pięknyPolecam
Pięknie Danusiu w twoim ogrodzie jak zawsze. Hortensje cudne. Dzielżan jest na mojej liście chciejstw -tylko jeszcze nie wiem gdzie. Twoj jest bardzo dorodny.
Danusiu - z tymi hortensjami to po prostu rajski ogród... Przecudnie. I śliczna fotka z dziełżanem. On jest faktycznie niesamowicie fotogeniczny Pozdrawiam Cię bardzo gorąco...
Rzeczywiście kolorowo, mnóstwo roślin kwitnie, przepych i bogactwo, wszystko zachwycaale ja chyba te hortensje teraz najbardziej podziwiam, choć i róże cudne i dalie musi wybornie pachnieć dobrze, że już u ciebie spokojniej, trzeba się nacieszyć ogrodem, macham serdecznie