Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 08:18, 19 sie 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, piękny ten dzielżan, no i jaki ma śliczny kolorek. A hortensje cudne i jaka ich ilość. Piękny sierpień jest u ciebie. Pozdrówka.
Kindzia 12:06, 19 sie 2014

Danusiu wszystko już za Tobą...dobrze, że już wróciłaś do nas
Zdjęcia piękne zawsze robisz. Ten dzielżan taki malinowy kolor ma? Śliczny jest.
A może teraz w sobotę po irysy przyjedziesz? Czekają na Ciebie
danuta_szwajcer 16:00, 19 sie 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Pięknie Danusiu w twoim ogrodzie jak zawsze. Hortensje cudne. Dzielżan jest na mojej liście chciejstw -tylko jeszcze nie wiem gdzie. Twoj jest bardzo dorodny.

pozdrawiam

Jak widze Agnieszko to dzielżan jest bezproblemowy, kwitnie caly czas i sie nie pokłada. Pieknie mi teraz zakwitła Twoja kocimiętka No i musimy w koncu odrobic zaległości, tylko zimno i deszczowo sie zrobiło brr. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:03, 19 sie 2014

anna_g napisał(a)

Danusiu - z tymi hortensjami to po prostu rajski ogród... Przecudnie. I śliczna fotka z dziełżanem. On jest faktycznie niesamowicie fotogeniczny Pozdrawiam Cię bardzo gorąco...

Dla Polara musze inne miejsce poszukac w ogrodzie, bo w zlym miejscu biedny rosnie ale nawet duzo paczkow ma i kwitnie. Chce jeszcze dokupic nowosci Horti sa prawie bezobslugowe a tak piękne. Pogoda poki co deszczowa i nic ani robic ani odpoczywac. Tylko coraz wiecej trawy i slimakow.Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:06, 19 sie 2014

Milka napisał(a)
Rzeczywiście kolorowo, mnóstwo roślin kwitnie, przepych i bogactwo, wszystko zachwycaale ja chyba te hortensje teraz najbardziej podziwiam, choć i róże cudne i dalie musi wybornie pachnieć dobrze, że już u ciebie spokojniej, trzeba się nacieszyć ogrodem, macham serdecznie

Irenko pachnie juz jesienią, u nas codziennie pada a dzisiaj caly dzien leje i zimno bardzo. Nawet juz marcinki u mnie zakwitly Hortensje tez podziwiam kazdego dnia czasami tylko z okna ale sa ozdoba ogrodu. Bardzo je lubie bo tez i pracy przy nich nie ma. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:09, 19 sie 2014

EPODLAS napisał(a)
Bogusiu, piękny ten dzielżan, no i jaki ma śliczny kolorek. A hortensje cudne i jaka ich ilość. Piękny sierpień jest u ciebie. Pozdrówka.

Czasami warto odkryc na nowo jakies byliny tak jak z tym dzielzanem, kupilam go w sumie z powodu koloru i teraz sie nim codziennie zachwycam tak jak jarzmianką od Eli bo znowu mi zakwitłaPozdrawiam
danuta_szwajcer 16:15, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Danusiu wszystko już za Tobą...dobrze, że już wróciłaś do nas
Zdjęcia piękne zawsze robisz. Ten dzielżan taki malinowy kolor ma? Śliczny jest.
A może teraz w sobotę po irysy przyjedziesz? Czekają na Ciebie

Oj tak Kasiu juz za mna...... Dzielżan jest taki ciemny bardzo, kupilam go dla koloru. Kasiu nie da rady teraz bo w koncu planujemy wyjazd w gory na trzy dni do naszego przyjaciela i razem z Kropką Zjawie sie Kasiu w pozniejszym terminie a czy irysy pozniej tez mozna sadzic? Czy tylko w sierpniu?
Urszulla 20:55, 22 sie 2014

Pooglądałam horti choć mam ich u siebie dużo. Ale Ty masz wiele różnych odmian. więc pewnie dużo frajdy masz jak różnie zakwitają i różnie się przebarwiają
boguslawa_ma... 15:09, 23 sie 2014

Danusiu daj fotkę tych jarzmianek ciekawe jak one teraz wyglądają?
malgorzata_s... 22:17, 23 sie 2014

Miłego odpoczynku DanusiuBuziak