Danusiu wszystko już za Tobą...dobrze, że już wróciłaś do nas
Zdjęcia piękne zawsze robisz. Ten dzielżan taki malinowy kolor ma? Śliczny jest.
A może teraz w sobotę po irysy przyjedziesz? Czekają na Ciebie
Jak widze Agnieszko to dzielżan jest bezproblemowy, kwitnie caly czas i sie nie pokłada. Pieknie mi teraz zakwitła Twoja kocimiętka No i musimy w koncu odrobic zaległości, tylko zimno i deszczowo sie zrobiło brr. Pozdrawiam
Dla Polara musze inne miejsce poszukac w ogrodzie, bo w zlym miejscu biedny rosnie ale nawet duzo paczkow ma i kwitnie. Chce jeszcze dokupic nowosci Horti sa prawie bezobslugowe a tak piękne. Pogoda poki co deszczowa i nic ani robic ani odpoczywac. Tylko coraz wiecej trawy i slimakow.Pozdrawiam
Irenko pachnie juz jesienią, u nas codziennie pada a dzisiaj caly dzien leje i zimno bardzo. Nawet juz marcinki u mnie zakwitly Hortensje tez podziwiam kazdego dnia czasami tylko z okna ale sa ozdoba ogrodu. Bardzo je lubie bo tez i pracy przy nich nie ma. Pozdrawiam
Czasami warto odkryc na nowo jakies byliny tak jak z tym dzielzanem, kupilam go w sumie z powodu koloru i teraz sie nim codziennie zachwycam tak jak jarzmianką od Eli bo znowu mi zakwitłaPozdrawiam
Oj tak Kasiu juz za mna...... Dzielżan jest taki ciemny bardzo, kupilam go dla koloru. Kasiu nie da rady teraz bo w koncu planujemy wyjazd w gory na trzy dni do naszego przyjaciela i razem z Kropką Zjawie sie Kasiu w pozniejszym terminie a czy irysy pozniej tez mozna sadzic? Czy tylko w sierpniu?
Pooglądałam horti choć mam ich u siebie dużo. Ale Ty masz wiele różnych odmian. więc pewnie dużo frajdy masz jak różnie zakwitają i różnie się przebarwiają