Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:49, 01 wrz 2014

Kasya napisał(a)

a to jakie sliczne..tylko nie wiem co to

To jest wrzosiec krwisty
Kasya 17:53, 01 wrz 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

To jest wrzosiec krwisty

aa..sliczny jest
czytam ze trzeba okrywac
jak ci zimuje ?
danuta_szwajcer 18:20, 01 wrz 2014

Kupilam do donicy, posadze go do ziemi i okryje no i zobacze, czy przezimuje, jest sliczny.
Urszulla 20:05, 01 wrz 2014

Barwinek w tym miejscu to niezły pomysłDzięki, bo ten brak pomysłu mnie już drażnił. Pomysł gotowy, tylko realizacja została.
Liczę na słoneczną sobótkębędę patrzyć w prognozy.
Milka 17:52, 02 wrz 2014

Danusiu masz pięknie nastawiam się na większą ilość hortek, plany są, ale po ślubie jakieś zmęczenie i robota mi nie idzie, mam lenia
pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:49, 02 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
Barwinek w tym miejscu to niezły pomysłDzięki, bo ten brak pomysłu mnie już drażnił. Pomysł gotowy, tylko realizacja została.
Liczę na słoneczną sobótkębędę patrzyć w prognozy.

Ciesze sie, ze Ci podpowiedziałam Teraz musze dac zdjecie mojego miejsca z klonikiem bo mam dylemat, moze mi pomozesz. Ula tę sobote mam zajeta i ostatnią bo mam slub kolezanki.Zapowiadaja ładna pogode i licze na to Teraz jest beznadzieja tyle wody brrr i ta wilgoc a nam piec z CO cos potrzebuje pomocy i nawet przepalic nie mozemy.
danuta_szwajcer 18:55, 02 wrz 2014

Milka napisał(a)
Danusiu masz pięknie nastawiam się na większą ilość hortek, plany są, ale po ślubie jakieś zmęczenie i robota mi nie idzie, mam lenia
pozdrawiam

Ale jeszcze duzo bym chciała uporządkowac, dokupiłam traw by tez powoli nie sadzic tyle jednorocznych, uciekam z podlewaniem bo tez i w koncu mam w planie zacząc podróżowac tak jak dawniej. Też mam Irenko lenia i to strasznego ale u mnie powod odwrotny do Twojego bo po pogrzebie. Ale w koncu sie obie pozbieramy i znowu wrocimy do boju Tez mam plany wiecej horti i traw, bo pierwszy rok zagosciły u mnie i jestem nimi zachwyconaPozdrawiam
Urszulla 19:03, 02 wrz 2014

To czekam na fotki
danuta_szwajcer 20:16, 02 wrz 2014

Trawy to tylko przymiarka niektorych bo sa jeszcze w donicach a zdjecia gdzie chcialam klona posadzic jutro Ula zrobie tez z innej perspektywy.
Milka 11:38, 03 wrz 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale jeszcze duzo bym chciała uporządkowac, dokupiłam traw by tez powoli nie sadzic tyle jednorocznych, uciekam z podlewaniem bo tez i w koncu mam w planie zacząc podróżowac tak jak dawniej. Też mam Irenko lenia i to strasznego ale u mnie powod odwrotny do Twojego bo po pogrzebie. Ale w koncu sie obie pozbieramy i znowu wrocimy do boju Tez mam plany wiecej horti i traw, bo pierwszy rok zagosciły u mnie i jestem nimi zachwyconaPozdrawiam

Rozumiem to porządkowanie, u mnie też mnóstwo tego i sadzenia i przesadzania, to się nigdy nie kończy
Pewnie, że pozbieramy, kolejne koleje z życia, tak jest...
też wybieram coraz więcej roślin, które sobie poradzą, a to z kolei wymusza zmiany na rabatach, część zrobię na wiosnę..
trawy sa świetne, uwielbiam je, choć nie wszystkie, teraz znowu kupiłam nowe, raczej nieznane na O, nie wiem czy będę zadowolona, za rok się okaże
twoje trawki cudne, tych akurat mam mnóstwo i pełno siewek rozplenic odnajduję i sadzę w nowe miejsca
pozdrawiam