Miło, że zajrzałaś, lilie koniecznie musisz mieć Uwielbiam ich zapach i te orientalne lubie najbardziej U mnie teraz i susza i jeszcze zostały dwie tuje / ogromne/ po nawałnicy do wycięcia az strach się bać przed następnymi...
Orientalne lubie najbardziej i dosadze sobie jeszcze, u mnie jeszcze teraz kilka się rozbilo dopiero takie sliczne biale i różowe, musze zdjęcia zrobić Pozdrawiam i zdrowia zycze
Tylko po tej nawałnicy co mi między innymi duża jodłe zwaliło to teraz biedne są w słoncu i okropnie popalone, musze je przesadzić tylko nie wiem czy takie już duże okazy mi się przyjmą w inne miejsce? A Kwiaty to kocham bardzo wiec myśle, że one i mniePozdrawiam
Mój M tak fajnie mi podłączenia pod ziemią zrobił z tej studni, pompa i tylko pstryk na studni i super wygodnie się podlewało a teraz wszystko muszę przygotować by z kranu korzystać a , że do tej pracy ogrodowej jestem sama to czasami nie wyrabiam albo mi się nie chce. U nas susza okropna"( stare drzewa już nie daja rady, trawa to tylko wspomnienia. Pozdrawiam Zaraz dam kilka zdjęć z hortensjami bo one mi się obstały, tylko wyjątkowo późno mi kwitnąDzisiaj miałam na pare dni jechać w Twoje strony ale rozsądek mi mówi by to przełożyć.