Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 15:56, 07 sie 2015

Poziomka napisał(a)
Ja tutaj przyszłam nadrobić zaległości i pooglądać lilie - bo stwierdziłam że już dojrzałam do ich posadzenie.
Jak zobaczyłam skutki nawałnicy u Ciebie to przestaję narzekać na skutki suszy i burz w moim ogrodzie .
Pozdrawiam cieplutko Jasia

Miło, że zajrzałaś, lilie koniecznie musisz mieć Uwielbiam ich zapach i te orientalne lubie najbardziej U mnie teraz i susza i jeszcze zostały dwie tuje / ogromne/ po nawałnicy do wycięcia az strach się bać przed następnymi...
danuta_szwajcer 15:56, 07 sie 2015

Tesska napisał(a)
zachwycam sie bardzo piekne wszystkie roślinki , cudownie

Ciesze się bardzo)
danuta_szwajcer 15:58, 07 sie 2015

bozga napisał(a)
Czyli liliowo i kolorowo naprawdę

Tak już teraz w połowie ale jeszcze jest się czym cieszyc, teraz jest bardziej u mnie tez hortensjowo Ale daleko mi do Ciebie")
danuta_szwajcer 15:59, 07 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Ooooo matulu piękniście jak zwykle jak mi szkoda ,źe te liliowce są takie ...hmmm ...spore.....nie wlezą mi ,jak nic
Ale zawsze jak zaglądam do Ciebie Danusiu to mi się dusza raduje ta nazwa wątku to był strzał w dziesiątkę
Buziole

Hahaha znając Twoje zdolności to Ci wlezą Pozdrawiam, dychosz tam jeszcze w tej Rudzie? Bo tu już się nie do
danuta_szwajcer 16:02, 07 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie lilie już kończą pokaz. Kwitną już tylko orientalne ale za to jak pachną

Orientalne lubie najbardziej i dosadze sobie jeszcze, u mnie jeszcze teraz kilka się rozbilo dopiero takie sliczne biale i różowe, musze zdjęcia zrobić Pozdrawiam i zdrowia zycze
danuta_szwajcer 16:05, 07 sie 2015

EPODLAS napisał(a)
Piękna ta niebieska hortensja. Uwielbiam takie. Danusiu, z ciebie to kwiaciarka zawodowa. Kwiaty cię kochają.

Tylko po tej nawałnicy co mi między innymi duża jodłe zwaliło to teraz biedne są w słoncu i okropnie popalone, musze je przesadzić tylko nie wiem czy takie już duże okazy mi się przyjmą w inne miejsce? A Kwiaty to kocham bardzo wiec myśle, że one i mniePozdrawiam
Karol99 16:08, 07 sie 2015

piekne zdjecia, cudownie.
danuta_szwajcer 16:11, 07 sie 2015

Milka napisał(a)
Danusiu, ile kwiecia, cudnie!! nazwa wątku idealnie pasuje pozdrawiam, upały nas wykańczają, a u ciebie jeszcze studnia wyschła, oj szkoda.

Mój M tak fajnie mi podłączenia pod ziemią zrobił z tej studni, pompa i tylko pstryk na studni i super wygodnie się podlewało a teraz wszystko muszę przygotować by z kranu korzystać a , że do tej pracy ogrodowej jestem sama to czasami nie wyrabiam albo mi się nie chce. U nas susza okropna"( stare drzewa już nie daja rady, trawa to tylko wspomnienia. Pozdrawiam Zaraz dam kilka zdjęć z hortensjami bo one mi się obstały, tylko wyjątkowo późno mi kwitnąDzisiaj miałam na pare dni jechać w Twoje strony ale rozsądek mi mówi by to przełożyć.
danuta_szwajcer 16:17, 07 sie 2015

danuta_szwajcer 16:21, 07 sie 2015