Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

mira 22:51, 11 lip 2015

Widziałam zdjęcia, to trzeba przeżyć bo co innego można i do roboty.
Czym mogę służyć to wyślę, no może się odechcieć.
U mnie o 7.30 przeleciał jakiś podmuch to mam wyobrażenie i to było kilka sekund a ja jeszcze byłam w ogrodzie głupia bo zbierałam co mogło latać. Ale nic się nie stało.

pozdrawiam, trzymaj się
Bea 01:06, 13 lip 2015

Danusi trzymaj się.

Jak byś chciała werbenę patagońską i nasiona orlików to zbiorę i podeślę.

Całuski
danuta_szwajcer 08:01, 13 lip 2015

Kasiek napisał(a)
Wiem co czujesz Pierwsze tornado przeszlam 2 lata temu i jakos sie podnioslam i odbudowalam ogrod...Podniesiesz sie i Ty dzielna kobieto i tego Ci z calego serca zycze. Najwazniejsze ze zyjecie i macie dach nad glowa.

Masz racje Kasiu i dziękuje za wsparcie a Twoje kataklizmy to pamiętam, masakra i oby nigdy więcej. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:06, 13 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Tak trzeba szukać pozytywnych rzeczy z Twoją pasją szybko odbudujesz, a może wielkie drzewa wytniesz i kupisz nowe odmiany...będzie inna perspektywa, a może wyjdzie na lepsze poza tym nie zrobisz naraz wszystkiego i szybko, musisz dać sobie czas żeby nie zwariować.Ściskam

Ula dwa jeszcze muszę wyciąc, inne poprzycinam a reszta musi zostac bo chronią te drzewa też od ulicy. Nie jestem zwolennikiem wycinki bo to nasz tlen i korzyśc dla środowiska już i tak bardzo zatrutego. Perspektywa już jest inna, jutro jak to wywiozą to też dopiero będe mogła spojrzec na to ale muszę też poczekac z wycinką tych pozostałych. Jak przyjedziesz to pomyslimy razem
danuta_szwajcer 08:08, 13 lip 2015

mira napisał(a)
Widziałam zdjęcia, to trzeba przeżyć bo co innego można i do roboty.
Czym mogę służyć to wyślę, no może się odechcieć.
U mnie o 7.30 przeleciał jakiś podmuch to mam wyobrażenie i to było kilka sekund a ja jeszcze byłam w ogrodzie głupia bo zbierałam co mogło latać. Ale nic się nie stało.

pozdrawiam, trzymaj się

Bardzo Ci dziękuje Mira, a z tymi podmuchami to nie ma teraz żartów, wczoraj byłam w starym parku w okolicy i tam dopiero tyle pięknych starych drzew połamało, z korzeniami powywracało. Siła ogromna. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:14, 13 lip 2015

Bea napisał(a)
Danusi trzymaj się.

Jak byś chciała werbenę patagońską i nasiona orlików to zbiorę i podeślę.

Całuski

Dziękuje Beatko Bardzo się ciesze, że hortki bukietowe są w całości, tak jak i większośc ogrodowych, oby już tylko żadnego gradu nie było to chociaż jak uporam się z uporządkowaniem to jakoś to będzie wyglądać
Kindzia 14:09, 20 lip 2015

Danuś czekam na zdjęcia, do wieczora
malgorzata_s... 17:19, 20 lip 2015

Właśnie wczoraj jadąc od Irenki z Kindzią myślałyśmy o Tobie z nadzieją że tym razem nawałnica Cię ominie i czytam u Kasi że na szczęście ominęła
Danusiu ją oczywiście też służę roślinami choć niestety ucierpiały najbardziej pewno drzewa których nie da się przywieźć i wsadzić. Buziaczki i trzymaj się kochana
Urszulla 17:44, 20 lip 2015

Danusiu, z porządkami chyba teraz krucho przez te upały. Ostatnie burze są potworne, dobrze że z daleka od Ciebie mam nadzieję że żyjesz spokojniej
danuta_szwajcer 21:34, 20 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Danuś czekam na zdjęcia, do wieczora

Zaraz Kasiu będą zdjęcia i będzie liliowo i kolorowo)