Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

gierczusia 22:53, 26 lip 2015

Ooooo matulu piękniście jak zwykle jak mi szkoda ,źe te liliowce są takie ...hmmm ...spore.....nie wlezą mi ,jak nic
Ale zawsze jak zaglądam do Ciebie Danusiu to mi się dusza raduje ta nazwa wątku to był strzał w dziesiątkę
Buziole
malgorzata_s... 22:03, 27 lip 2015

U mnie lilie już kończą pokaz. Kwitną już tylko orientalne ale za to jak pachną
EPODLAS 16:14, 05 sie 2015

Piękna ta niebieska hortensja. Uwielbiam takie. Danusiu, z ciebie to kwiaciarka zawodowa. Kwiaty cię kochają.
danuta_szwajcer 15:39, 07 sie 2015

eliza3 napisał(a)
Danusiu, ależ u Ciebie kwiecia, lilie cudne, już sobie wyobrażam zapach...

No teraz to chyba wszędzie popalone od słonca, u Ciebie Elu ta biel mi się podoba, tez masz kwiecia dużo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:41, 07 sie 2015

Sebek napisał(a)
Danusiu, tyle kolorów u Ciebie Z pogodą można oszalec ostatnio...

fajnie, że wpadłeś do mnie, oj można oszaleć z tą pogodą i przeraza bardzo, podziwiałam ostatnio Wasze spotkania Super no i Twój ogrod taki zadbany bardzo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:44, 07 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Danuś, jak pięknie!!! Jak cudownie kwitnie!!! Uwielbiam lilie, wiesz

Pięknie wygląda, musisz się cieszyć tym cudnym kwieciem, zapał przyjdzie!!!

I zapach...

Ściskam

Kasiu Ty już zdążyłaś wrocic z wakacji a ja dopiero odpisuje ale mam ostatnio zapał faktycznie Wiesz jak już mi zapał po tych szkodach wrocił to znowu sachara Nic się nie chce i nie da się pracować, w dodatku już mi woda w studni wyschła do podlewania. Co to będzie dalej? Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:45, 07 sie 2015

Kasya napisał(a)
Bardzo bardzo kolorowo i bardzo liliowo
sliczene cynie i ogromne anabelki

Anabelki mi bardzo poniszczyła nawałnica, trochę cyni zostało to cieszy oko Pozdrawiam
Milka 15:47, 07 sie 2015

Danusiu, ile kwiecia, cudnie!! nazwa wątku idealnie pasuje pozdrawiam, upały nas wykańczają, a u ciebie jeszcze studnia wyschła, oj szkoda.
danuta_szwajcer 15:51, 07 sie 2015

Marta7 napisał(a)
Danusia cudności pokazujesz,trudno wzrok oderwać od tych kolorów,wiedziałam że lada moment u Ciebie będzie jak w ogrodzie z żurnala Cieszę się baaaardzo że tak szybko się podniosłaś i z radością biegasz po ogrodzie....
Pozdrawiam serdecznie

Wiesz Martuś ogród to moja pasja i bez niego się nie da żyć, ale przeraża mnie to co się dzieje z klimatem bo cały nasz trud, ogrom pracy idze na marne. Musze segregacje zrobić co zostawie a co nie nadaje się na nasze warunki obecnie. Wole już nie myslec co będzie po tych upałach. U mnie dzisiaj w cieniu pokazuje 37C a ma być jeszcze gorzej.Mam nadzieję, że u Ciebie na wsi bardziej da się oddychać? Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:53, 07 sie 2015

Urszulla napisał(a)
wącham pachnące, podziwiam kwitnące i macham mam słabość do tych niebieskich hortensji

U Ciebie Ula fajna rabata hortensjowa Zazdroszcze Ci tego morza i tej bryzy echhh Pozdrawiam