Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:40, 20 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Właśnie wczoraj jadąc od Irenki z Kindzią myślałyśmy o Tobie z nadzieją że tym razem nawałnica Cię ominie i czytam u Kasi że na szczęście ominęła
Danusiu ją oczywiście też służę roślinami choć niestety ucierpiały najbardziej pewno drzewa których nie da się przywieźć i wsadzić. Buziaczki i trzymaj się kochana

Też o was myślałam czy szcześliwie wrócicie do domu, miejscami to jakiś koszmar jak oglądam zdjęcia. Masz racje roślinki to jakoś dały rade, trawy mam najbardziej połamane i żurawki od cięzaru tych powalonych gałęzi, troche floksów ale jeszcze dużo mi zostało i rozchgodnikow. Pustka jest po drzewach i tego się nie da wypełnić. Najbardziej teraz cierpią moje hortensje ogrodowe bo był cień a teraz pełne słonce. Musze dużo pozmieniać i jeszcze wyciąc, wiąz nie wiem czy się wyprostuje, mój Marek go ratuje ale zobaczymy. Pozdrawiam i miło Was było zobaczyć w ogrodzie Irenki
malgorzata_s... 21:44, 20 lip 2015

Wiąz się odwdzięczy za ratowanie i da radę jak katalpa u Małej Mi
Buziaki
danuta_szwajcer 21:46, 20 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Danusiu, z porządkami chyba teraz krucho przez te upały. Ostatnie burze są potworne, dobrze że z daleka od Ciebie mam nadzieję że żyjesz spokojniej

Oj Ula niestety ale te upały dla mnie to jakiś koszmar, jutro mam tyle zajęc zawodowych w terenie brrr. Jeszcze nie wszystko mam uporządkowane i trochę mi zapału brak. Koniecznie musimy sie umowic ale strach bo znowu burze i nawałnice głoszą, może w koncu się to skonczy. Spokojna to będe jak czas tych burz się skonczy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 21:47, 20 lip 2015

Wiąz się odwdzięczy za ratowanie i da radę jak katalpa u Małej Mi
Buziaki

Zastanawiam się czy go troche przyciąc od góry?? tylko czy formy nie straci?
danuta_szwajcer 21:48, 20 lip 2015

Liliowo i kolorowo)) Pomimo gradobicia, nawałnic i innych kataklizmów jeszcze coś się ostało i cieszy oko a i zapach cudny)
danuta_szwajcer 21:55, 20 lip 2015

danuta_szwajcer 22:02, 20 lip 2015

danuta_szwajcer 22:11, 20 lip 2015

malgorzata_s... 22:15, 20 lip 2015

Danuś nadal jest liliowo i kolorowo Cudowne kolorki jakby chciały Ci straty wynagrodzić
danuta_szwajcer 22:22, 20 lip 2015

Danuś nadal jest liliowo i kolorowo Cudowne kolorki jakby chciały Ci straty wynagrodzić

Cieszy mnie to Dziekuje Małgosiu, kolory i zapach to tez co lubisz w ogrodzie. Wiesz miałam 50 cyni, jest teraz moze połowa ale kwitną pięknie, tak jak i z liliami bo wczesniej dużo grad zniszczył