Haniu podziwiam za te 60 donic Mam piękną białą ogrodową i dopoki jej nie przesadziłam to kwitła bardzo ładnie ale ostatnie dwie zimy zawsze przmroziło ją i ani jednego kwiatka w tym roku jest pod domkiem) co jej zbudowałam dla ochrony no i zobaczymy może to i ta o której piszesz.Teraz już sadze bukietowe bo nie wymarzają i zawsze mają piękne kwiaty
Mam w planie starą rabatę na której jest misz-masz przerobić na zupełnie nową i chyba dam sobie spokoj z zakupami przez internet u mnie tez sa szkolki co sprzedaja roze i cos wybiore bo nie kupie teraz korzeni gołych przez internet a za oknem zima
No niestety z reguły nie zakwitaja ale moga zakwitnąc zakupilas tez inne wiec zakwitną posadz moze do donic juz te trabkowe wiec moze zakwitna bo ja co sadze jesienia to zakwitaja z reguly.
Jak widac wszyscy tu tak mamy))) kocham ten ogród i każdą roslinke, kwiatek, mój M zawsze sie śmieje i pyta policzyłas już dziś wszystkie kwiatki? a w niedziele to uwielbiam o 5 rano latem wychodzic do ogrodu i to z aparatem wowczas jest najpiekniej ten zapach, spiew ptaków, poranna rosa i hihihi dobrze, ze u mnie wokol nie ma żadnego domu zaraz to nikt mnie nie widzi więc Bożenko na swoj sposó czaruję) A dziś martwie sie o roslinki bo rano pojechałam do pracy padal deszcz i +5 a jak wracałam to oblodzenie już i mroz
To tak jak ja Danusiu - tylko ja mam moc sąsiadów którzy na szczęście śpią a ja wdycham to cudne poranne powietrze i cieszę się jak dziecko, że mam to co mam