Ale te niskie hortki bo te moje giganty niektóre to lepiej im samym, Zebrinus w tym roku ma mokro a on to lubi co widaćTrawy tez ładnie z jeżówkami się komponują Dam znac jakie trawy i po ile bo dziś chce pojechać do szkółki.
Oj bardzo porosły chociaż tnę bardzo mocno. Po ulewie i silnym wietrze to nawet nie chciałam iść strat oglądac do ogrodu ale o dziwo, dwie gałązki "wanilki" tylko połamało a reszta jak wiatr wysuszył kwiaty to znowu "stoją" i cieszą oko Wanilki są piękne ale to ich wada niestety , że są kruche, przed deszczem je powiązałam może też to pomogło ale one z wiekiem też nie są mocniejsze to tak jak z anabelkami. U mnie już dziś zauważyłam, ze czerwienieje
Danusiu, ja już wracam do zdrowia. Twój ogród jest taki cudny. Masz bardzo dorodne roślinki. Zaskoczył mnie zwłaszcza milin a właściwie miliny. Pozdrawiam Danusiu i zdrówka życzę
Nie wiem już jakie podpory u mnie dać chyba w końcu może mi Marek pospawa coś? Innego pomysłu nie mam, do anabelek widziałam zdjęcia z siatką ale jakoś mi to pasuje. Jak dziś będzie burza a tak zapowiadają to może te wanilki połamać niestety A w szkółce Ula to szkoda mojej drogi Bida z nędzą to mało powiedziane.
Moje hakone w końcu zaczęło rosnąć No i udało mi się dwa nowe dokupić posadziłam pomiędzy bukszpan bo tam mi trawa wygniła czy wymarzła. Więcej niż dwie sztuki nie mieli. Przy kamieniach smagliczka tak szaleje, że zagłusza mi to hakone, wyrywam już. Ale jeszcze małe te kępy wiec w puste miejsce pomiędzy posadziłam smagliczke, carexy, kwitną ostatnie lilie https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/121/1219875/original.JPG[/img]