Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

sylwia_slomc... 09:25, 31 maj 2017

Matko jakie cudne rodki i wnusie w nich wspaniale wyglądają
Kindzia 09:34, 31 maj 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Kasiu sadzonka też była takich rozmiarów jak Twoja, jak znajde zdjęcia to pokaże. One są z natury bardzo uśmiechnięe, ale też i niezłe aktorki, lubią improwizować i bujna wyobraznia, uwielbiają być u mnie i nie chcą wracać bo u babci wiele atrakcji ale mus to mus Pozdrawiam

Moja mała zawsze płacze jak się ze mną rozstaje...ja prawie też...
I już się boję co będzie we wrześniu, zostaje z nami na tydzień

Faktycznie szybko rośnie...to znaczy, że już w przyszłym roku muszę ją przyciąć...coby mi do nieba nie urosła
Urszulla 10:28, 31 maj 2017

Jak na ciężkie lata ogrodowe u Ciebie ślicznie. Rodki rekompensują trochę
Dorota123 23:16, 31 maj 2017

Piękne masz rh, bardzo ładnie Ci rosną i kwitną. Uwielbiam te krzewy dają tyle koloru w ogrodzie. Clematisy też Cię lubią i pięknie kwitną.
danuta_szwajcer 08:53, 01 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Matko jakie cudne rodki i wnusie w nich wspaniale wyglądają

Dziękuje Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:59, 01 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Moja mała zawsze płacze jak się ze mną rozstaje...ja prawie też...
I już się boję co będzie we wrześniu, zostaje z nami na tydzień

Faktycznie szybko rośnie...to znaczy, że już w przyszłym roku muszę ją przyciąć...coby mi do nieba nie urosła

Też mi zawsze bardzo smutno, u mnie zawsze na tydzień i więcej zostaje Amelka, jak skończyła 3 latka to sama chętnie zostaje. Uwielbiam ten czas mój Marek mówi, że z powołniem się rozminełam

U mnie Kasiu ta azalia najszybciej rośnie ale to chyba dlatego, że inne za dużo cienia mają. Na wiosne za radą Bodzi przesadzę niektóre. Wczoraj sekator, nożyce, mój wspaniały akumulatorowy przyrząd do cięcia i ciełam równo, że w nocy rąk nie czułam z bólu
danuta_szwajcer 09:03, 01 cze 2017

Urszulla napisał(a)
Jak na ciężkie lata ogrodowe u Ciebie ślicznie. Rodki rekompensują trochę

Ula nawet moja jodła się odradza i już nie widać , że wichura ją złamała.
Jedno wymroziło a nagle po latach igła Kleopatry mi będzie kwitła tak jak maki Taka jest ta przyroda nasza Hortensja ogrodowa, którą już przeznaczyłam na straty to 4 pąki ma)
danuta_szwajcer 09:06, 01 cze 2017

Dorota123 napisał(a)
Piękne masz rh, bardzo ładnie Ci rosną i kwitną. Uwielbiam te krzewy dają tyle koloru w ogrodzie. Clematisy też Cię lubią i pięknie kwitną.

Polubiłam rh dzięki Bodzi i naprawdę dobrze rosną i kwitną u mnie to też ciągle dosadzam W grupie lepiej rosną. A clematisy zauważyłam, że mróz im nie szkodzi ale brak wody, po roku suszy były bardzo marne. Pozdrawiam
Milka 11:43, 07 cze 2017

W końcu dotarłam
Danusiu, wnuczki cudowne
Ale i ogród, który miał tyle przejść...nie da się przejść obojętnie, buja wszystko, rodki rosną w zawrotnym tempie, cudownie jest, oby taka pora trwała jak najdłużej i zawirowania pogody nam nie dokuczały, u mnie burze tez narozrabiały, ale cóż
Buziaki
danuta_szwajcer 12:11, 09 cze 2017

Milka napisał(a)
W końcu dotarłam
Danusiu, wnuczki cudowne
Ale i ogród, który miał tyle przejść...nie da się przejść obojętnie, buja wszystko, rodki rosną w zawrotnym tempie, cudownie jest, oby taka pora trwała jak najdłużej i zawirowania pogody nam nie dokuczały, u mnie burze tez narozrabiały, ale cóż
Buziaki

Oj Irenko też nie wyrabiam i nie docieram do Was, żeby ten czas był z gumy haha, ale w końcu trochę odpoczniemy a wieczorkami to i może zaleglosci odrobię bo zabieram laptopa Pięknie buja z czego bardzo się cieszę i póki co grad mnie omija, chodz już kilka zagrożen w pobliżu było ale skonczylo się na braku prądu to chociaż miałam czas na przeglądanie przewodników i przygotowanie tras ciekawych Teraz zamieszczę kilka zdjęc z przed tygodnia, nawet łubiny mi zakwitły no i maki po 5 latach ale rok temu jednego przesadziłam do słónca pełnego i radość wielka