Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Milka 12:24, 29 lip 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Mnie powoli juz liliowce denerwuja, fakt kwiat jest piękny, ale jeden dzień no i liscie nieciekawe.

Prawda, ale warto ten kwiat podziwiać najlepiej liliowce łączyć z trawami
Milka 12:25, 29 lip 2017

Ale minimalizm to nie dla mnie, u siebie potrzebuje tylko dokonczyc uporzadkowanie, nie tworzyc kolejnych rabat. Dzieki temu, że nie mam ogrodu ani pod linijke ani minimalistyczny to daje rade sam i nie widac az tak tych chwastówMusze patrzec juz teraz na wszystko i na to czy jak przyjdzie wichura czy mi czegos nie połamie. W jednej czesci ogrodu koniecznie musze pomyslec nad zrobieniem nawadniana. Narazie musimy uporac sie z kominem z ktorym co zima to jest problem.

I popieram, mam tak samo i kochana, równiez i my mamy problem z kominem po zimie, rozwala się, mus koniecznie go zrobić, a to dobre
Milka 12:26, 29 lip 2017

Bosko szalona, kosiłaś!!!
danuta_szwajcer 12:45, 29 lip 2017

Milka napisał(a)

I popieram, mam tak samo i kochana, równiez i my mamy problem z kominem po zimie, rozwala się, mus koniecznie go zrobić, a to dobre

Hahaha dobre, no popatrz ile my mamy wspolnego Nie wiem czym palicie ale u nas to większy problem bo od dwoch lat po wymianie pieca na niby super piec zaczął się problem z kominem no i dzis własnie jesteśmy po konsultacji z kolejnym fachowcem i czeka nas zamontowanie nowego komina ceramicznego zewnętrznego i przerobki w kotłowni i nie tylko, grubsza sprawa ale mus to zrobic no i koszty kolejne.
danuta_szwajcer 12:50, 29 lip 2017

Milka napisał(a)

Prawda, ale warto ten kwiat podziwiać najlepiej liliowce łączyć z trawami

O dziękuje za podpowiedz, musze tak zrobić a trawy polubiłam
No jestem szalona, ale pokosiłam i zaraz mi lżej Autem już też pojechałam i poczułam wolność hihi gorzej było zetknięcie się z rzeczywistościa po wyjściu z samochodu, te nierowne chodniki, progi i inne krawężniki. Jeszcze nie jest dobrze, dziś w ogrodzie ładnie
Milka 13:31, 29 lip 2017

Niestety chodniki mamy, jakie mamy
To faktycznie kłopotliwy komin, u nas mniej, ale wysoko i to problem; u nas ogrzewanie olejowe jest.
danuta_szwajcer 15:30, 29 lip 2017

Milka napisał(a)
Niestety chodniki mamy, jakie mamy
To faktycznie kłopotliwy komin, u nas mniej, ale wysoko i to problem; u nas ogrzewanie olejowe jest.

To takie popekanie zapewne masz, juz raz nowy od dachu murowalam, z klinkierki i jak się okazuje to był błąd. To masz fajnie bo bez brudu. No coz przy domu to zawsze jakaś robota.
marba 15:42, 29 lip 2017

Nie przeforsuj się z tą nogą, Danusiu. Zdrowie najważniejsze!
danuta_szwajcer 18:59, 29 lip 2017

marba napisał(a)
Nie przeforsuj się z tą nogą, Danusiu. Zdrowie najważniejsze!

Oj tak, ja choraczek jestem ale nie umie nic nie robic, dzis w ogrodzie 4 razy pogryzły mnie osy i znowu boli
marba 22:03, 29 lip 2017

Współczuję bardzo!