Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 19:00, 03 sie 2017

To chyba nie mam tardivy. Bo kwiatostany nie są takie szpiczaste jak u Ciebie. i nie pachnie oszałamiająco. Ciekawe co mam za odmianę.

U mnie kwiat MC dałam.
Urszulla 20:16, 03 sie 2017

Ciekawe z Bobo to co piszesz fotki dałam.
danuta_szwajcer 14:39, 08 sie 2017

marba napisał(a)
Twoje hortensje, Danusiu, dają czadu!

Gdyby więcej wody miały to jeszcze piękniejsze by były ale i tak się ciesze, że dały rade, u naas zresztą dalej susza jest Chodz już chłodniej i jest czym oddychać. Moje wnusie są nad morzem i mają super pogodę
danuta_szwajcer 14:40, 08 sie 2017

Urszulla napisał(a)
To chyba nie mam tardivy. Bo kwiatostany nie są takie szpiczaste jak u Ciebie. i nie pachnie oszałamiająco. Ciekawe co mam za odmianę.

U mnie kwiat MC dałam.

Masz tardive Moja coraz większa, koniecznie musze zrobić zdjęcia sobie z nimi dla porównania jakie są ogromne
danuta_szwajcer 14:42, 08 sie 2017

Urszulla napisał(a)
Ciekawe z Bobo to co piszesz fotki dałam.

No powiem Ci tez mnie to zastanawia, nie wiem czy od gleby to zależy? Zreszta kilka mam takich co etykiety inne a kwitną inaczej
danuta_szwajcer 14:54, 08 sie 2017

Hortensje dają czadu, kwiaty już wanilki i pinky vinky się przebarwiają, brakuje wody bo u nas susza w dalszym ciągu i nic nie padało chodz się ochłodziło. Dziś piękny dzien jest ale ciut pójde może poplewić bo wczoraj za dużo na nogach byłam i dziś opuchnięta od rana. Dalej kuśtykam. Floksy dalej pięknie kwitną, wrzosy już też zaczęły, pięknie kwitną hibiskusy ale te w słoncu bo te w cieniu już mniej. No i milin daje czadu bo to jego pogoda Marne mam w tym roku cynie.
danuta_szwajcer 14:59, 08 sie 2017

marba 15:01, 08 sie 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Gdyby więcej wody miały to jeszcze piękniejsze by były ale i tak się ciesze, że dały rade, u naas zresztą dalej susza jest Chodz już chłodniej i jest czym oddychać. Moje wnusie są nad morzem i mają super pogodę

U mnie też kolejny dzień bez deszczu, ziemia jak pieprz. Chyba trzeba będzie pomyśleć o studni głębinowej.
Też marzy mi się morze, jak już dzieciaki pojadą, a pogoda będzie sprzyjać, to może uda mi się wyrwać chociaż na tydzień. Odpocznę od ...ogrodu.
Jak tam nóżka?
danuta_szwajcer 15:14, 08 sie 2017

danuta_szwajcer 15:22, 08 sie 2017