Mam studnie, która już trzecie lato jest bez wody a mam zrobione wszystko by podlewać ogród z niej. Nasze plany w tym roku moja noga niestety nam pokrzyżowała. Narazie puchnie i dalej utykam no wiec co ja moge planować? Lubie czynnie spedzac wakacje, zobaczymy może jesienią jeszcze coś się uda, narazie musimy uporać się z problemem komina a co jeden fachowiec to inna wersja Za pare dni będa wnusie u mnie to wielka radośc dla mnie
No, Kochana ogród masz jak zwykle przecudny!!! Ale i tak te dwie syrenki najpiękniejsze
Obie będziesz miała? Takie podwójne szczęście?
Moje lepiej jak pojedynczo są, przynajmniej się nie kłócą Sama Cysia u nas będzie, Kubuś na obóz jedzie w tym czasie (w Wiśle znowu czas Wiślaczka w ostatni weekend sierpnia), to spokojnie będzie
Synowa jeszcze urlop będzie miała i wszyscy przyjezdzają na kilka dni a potem zobaczymy czy starsza będzie chciała jeszcze zostać, lubie z nia sama spedzac czas, tylko ja "inwalida" to nie dałabym rady a już wczesniej miały być. Teraz juz mniej się kłocą i sie razem bawią, własnie przywiezli mi hustawki dla nich do ogrodu