Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 15:28, 08 sie 2017

marba napisał(a)

U mnie też kolejny dzień bez deszczu, ziemia jak pieprz. Chyba trzeba będzie pomyśleć o studni głębinowej.
Też marzy mi się morze, jak już dzieciaki pojadą, a pogoda będzie sprzyjać, to może uda mi się wyrwać chociaż na tydzień. Odpocznę od ...ogrodu.
Jak tam nóżka?

Mam studnie, która już trzecie lato jest bez wody a mam zrobione wszystko by podlewać ogród z niej. Nasze plany w tym roku moja noga niestety nam pokrzyżowała. Narazie puchnie i dalej utykam no wiec co ja moge planować? Lubie czynnie spedzac wakacje, zobaczymy może jesienią jeszcze coś się uda, narazie musimy uporać się z problemem komina a co jeden fachowiec to inna wersja Za pare dni będa wnusie u mnie to wielka radośc dla mnie
danuta_szwajcer 15:37, 08 sie 2017

Urszulla 16:23, 08 sie 2017

Powiem Ci że jak hortensje są to tak jakby już wszystko było

Moje to nic do Twoich, ale sąsiedzi się nimi zachwycają
danuta_szwajcer 18:55, 08 sie 2017

Urszulla napisał(a)
Powiem Ci że jak hortensje są to tak jakby już wszystko było

Moje to nic do Twoich, ale sąsiedzi się nimi zachwycają

Wrzosy juz tez kwitna a marcinki juz sie rozbijaja no to koniec lata zapowiada echhh, jakos musze sobie zrekompensowac ten przestój....
Kindzia 19:10, 08 sie 2017

No, Kochana ogród masz jak zwykle przecudny!!! Ale i tak te dwie syrenki najpiękniejsze
Obie będziesz miała? Takie podwójne szczęście?
Moje lepiej jak pojedynczo są, przynajmniej się nie kłócą Sama Cysia u nas będzie, Kubuś na obóz jedzie w tym czasie (w Wiśle znowu czas Wiślaczka w ostatni weekend sierpnia), to spokojnie będzie
danuta_szwajcer 19:22, 08 sie 2017

Kindzia napisał(a)
No, Kochana ogród masz jak zwykle przecudny!!! Ale i tak te dwie syrenki najpiękniejsze
Obie będziesz miała? Takie podwójne szczęście?
Moje lepiej jak pojedynczo są, przynajmniej się nie kłócą Sama Cysia u nas będzie, Kubuś na obóz jedzie w tym czasie (w Wiśle znowu czas Wiślaczka w ostatni weekend sierpnia), to spokojnie będzie

Synowa jeszcze urlop będzie miała i wszyscy przyjezdzają na kilka dni a potem zobaczymy czy starsza będzie chciała jeszcze zostać, lubie z nia sama spedzac czas, tylko ja "inwalida" to nie dałabym rady a już wczesniej miały być. Teraz juz mniej się kłocą i sie razem bawią, własnie przywiezli mi hustawki dla nich do ogrodu
Kindzia 19:25, 08 sie 2017

Czyli pełna chata będzie

Urszulla 21:03, 08 sie 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Wrzosy juz tez kwitna a marcinki juz sie rozbijaja no to koniec lata zapowiada echhh, jakos musze sobie zrekompensowac ten przestój....

Wiewiórki też widuję jak zbierają jedzenie coś szybko przez te upały.

Jaki kolor łubinów bo mogę chcieć białe, kremowe, żółte, fioletowe?
marba 21:11, 08 sie 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Mam studnie, która już trzecie lato jest bez wody a mam zrobione wszystko by podlewać ogród z niej. Nasze plany w tym roku moja noga niestety nam pokrzyżowała. Narazie puchnie i dalej utykam no wiec co ja moge planować? Lubie czynnie spedzac wakacje, zobaczymy może jesienią jeszcze coś się uda, narazie musimy uporać się z problemem komina a co jeden fachowiec to inna wersja Za pare dni będa wnusie u mnie to wielka radośc dla mnie

Cudna fotka!
Nie forsuj nogi, niech do siebie dojdzie.
danuta_szwajcer 21:26, 08 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Czyli pełna chata będzie

Oj tak, już się cieszę