Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 12:55, 12 kwi 2018

Milka napisał(a)
I jak cudownie rozkwita, nic a nic ta wiosna nie spóźniona no i gości masz, że hej, na drzewie
Jak pergola będzie, pokaż, może tam obwódka z cisa?

W sobote zrobie zdjecia bo teraz w innym miejscu jest, jakies śruby brakowało. Ale tam chyba raczej nie bo za mało miejsca no i trawki tam obok chce. Róze już listki mają, trawa już do koszenia ale olej mi musi wymienić w kosiarce w sobotę to może potem pokosze.

danuta_szwajcer 12:59, 12 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Danusiu to wiadereczko co wrzuciłaś z kwiatkami było dla mnie inspiracją na moją drewutnię. Warto u innych podglądać bo zawsze coś w pamięć zapadnie miłej pracy i radości ze słońca. Zmykam

Ciesze się bardzo Dzięki za instrukcje. Pracy nie umie przerobić a ze słonka bardzo się ciesze ale chmurka z deszczem też by bardzo ucieszyła
danuta_szwajcer 13:02, 12 kwi 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Wiosna, wiosna. Pozdrawiam wiosennie i zaglądam do Twojego ślicznego ogrodu, Danusiu

Miło mi bardzo Agnieszko, też pozdrawiam wiosennie
danuta_szwajcer 13:04, 12 kwi 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Macham wiosennie Kwiecia masz już moc i magnolie takie zaawansowane.

Magnolie już kwitną Obiela już też chyba zakwitnie
danuta_szwajcer 13:07, 12 kwi 2018

Dorota123 napisał(a)
Podglądam Twoją wiosnę i widzę, że roślinki mamy na takim samym etapie rozwojowym.: Dziś zrobiłam lamówkę z bukszpanów, które sama wyhodowałam. Ja wbijam kilkadziesiąt gałązek wierzchołkowych w doniczkę nawet nie biorę ukorzeniacza. Obrywam im dolne listki, mocno przygniatam ziemię i pamiętam o podlewaniu. Doniczkę z gałązkami bukszpanów dołuję w ziemi. Mam jeszcze dwie pełne doniczki z ubiegłorocznymi bukszpanami. Ja biorę większe gałązki i wszystkie są bez piętki. Pozdrawiam

Bardzo Ci dziękuje za cenne wskazówki Twoja metoda mi bardziej pasuje bo mniej pracy
danuta_szwajcer 13:10, 12 kwi 2018

Milka 17:22, 12 kwi 2018

Danusia, nie szalej
Twoje Elaty
kwitna akurat
danuta_szwajcer 17:46, 12 kwi 2018

Milka napisał(a)
Danusia, nie szalej
Twoje Elaty
kwitna akurat

Jakie piękne) Rozswietlą mi to miejsce, lubie taki kolor w ogrodzie No dziś mus przerwa we wszystkim, totalnie brak sił Dziś mieli mi dostarczyć róze bo z drugiego miejsca jeszcze czekam. No niestety ale kurier nie dotarł a róże w ten upał niezle będa się męczyc. Jak ja nie lubie takiego olewania brrr.
Milka 18:31, 12 kwi 2018

Dlatego ja, juź tylko stacjonarnie kupuję, odpocznij, bo szalejesz razem z wiosną; )
Kindzia 20:25, 12 kwi 2018

Danuś, magnolie już z takim pięknym kwieciem? Aż się boję, że zdążą przekwitnąć zanim dojadę za tydzień...

Jakie róże zamówiłaś, kompletnie nie pamiętam czy pisałaś...

Buziaki