Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Azyl Amatora

Ogród - Azyl Amatora

Debra 11:40, 31 maj 2013

Robertop napisał(a)

Przypatrz się dobrze. Ja w tym roku mam je pierwszy raz i ja ich nie sadziłem. Albo ktoś przyniósł albo same się wysiały

Twoje zdanie na temat Inkarvilli szanuje. Każdy może mieć swoje zdanie i to jest właśnie fajne

Robercie, cieszę się, że tak to odbierasz. Ja czasem myślę, że w naszych komentarzach brakuje szczerych opinii, nawet krytycznych komentarzy, a przeciez każdy z nas ma inne zdanie. Opinia formumowiczów jest zawsze bardzo pomocna, nawet jak się z czymś nie zgadzamy. To tak ogólnie, nie w odniesieniu do Inkarvilli.

A co do Inkarvilli - obejrzałam sobie jej zdjęcia w necie - no nie jest w moim typie, ale ja np. nie lubię datur - kielichowate kwiaty jakoś mi nie pasują.
Robertop 12:58, 31 maj 2013

Debra napisał(a)

Robercie, cieszę się, że tak to odbierasz. Ja czasem myślę, że w naszych komentarzach brakuje szczerych opinii, nawet krytycznych komentarzy, a przeciez każdy z nas ma inne zdanie. Opinia formumowiczów jest zawsze bardzo pomocna, nawet jak się z czymś nie zgadzamy. To tak ogólnie, nie w odniesieniu do Inkarvilli.

A co do Inkarvilli - obejrzałam sobie jej zdjęcia w necie - no nie jest w moim typie, ale ja np. nie lubię datur - kielichowate kwiaty jakoś mi nie pasują.

Krytyczne komentarze są jak najbardziej potrzebne.

Dobrze, że nie wszystkie roślina nam się podobają. W innym przypadku musielibyśmy mieć ogrody wielkości małego miasta
ell 20:17, 01 cze 2013

Robertop napisał(a)
Trzy "gwiazdy" tegorocznych zakupów (jena "gwiazda" i dwóch "gwiazdorów" ):
Dziewanna:

Wielosił:

Orlik:

Świetne trio. Wiesioła dostałam niedawno od Kondzia - jest przepiękny.

Robertop napisał(a)

niesamowite zdjęcia

Trzymam kciuki za wykonanie projektu - będę kibicowała.
Robertop 23:55, 03 cze 2013

ell napisał(a)

niesamowite zdjęcia

Trzymam kciuki za wykonanie projektu - będę kibicowała.

ell, dziękuję za kibicowanie, przyda się
hanka_andrus 23:20, 04 cze 2013

Robercie, odważny jesteś z projektowaniem dla kogoś! Ale do odważnych świat należy! Dziękuję za życzenia.Postaram się w niedzielę nie wymiękać!
Robertop 00:07, 05 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Robercie, odważny jesteś z projektowaniem dla kogoś! Ale do odważnych świat należy! Dziękuję za życzenia.Postaram się w niedzielę nie wymiękać!

Haniu, mam taką energię, że nie może się nie udać W niedzielę nie możesz wymięknąć
Debra 00:14, 05 cze 2013

Robertop napisał(a)

......mam taką energię, że nie może się nie udać

I to jest najwłaściwsze podejście do wyzwań. Nie ma szans na niepowodzenie. Sukces gwarantowany
Robertop 00:24, 05 cze 2013

Debra napisał(a)

I to jest najwłaściwsze podejście do wyzwań. Nie ma szans na niepowodzenie. Sukces gwarantowany

Debra, na Twoje wsparcie zawsze mogę liczyć. Dziękuję. Od kiedy jestem na forum, moja wiedza na temat roślin bardzo wzrosła i jestem dobrej myśli
Debra 11:08, 05 cze 2013

Robertop napisał(a)

Debra, na Twoje wsparcie zawsze mogę liczyć. Dziękuję. Od kiedy jestem na forum, moja wiedza na temat roślin bardzo wzrosła i jestem dobrej myśli

Co tylko mogę służę wsparciem.

A wiedza to nie tylko forum, to własna praca, sądzę też, że dużo czytasz w necie - tak jak ja. Ja się czasem śmieję, że przez te dwa lata, to jakbym zaoczne studia z ogrodnictwa zrobiła

Tyle godzin w necie, notatek, konfrontacji teorii z praktyką, godziny rycia w ziemi, nie ma wyjścia, mądrzejemy powolutku w kwestii ogrodowania
Robertop 20:45, 05 cze 2013

Tak pomyślałem, że pokażę moją jedyną żurawkę - Shanghai:

Poluję na Żurawkę Caramel, ale jeszcze nigdzie nie spotkałem do kupienia