Martusia!
Nie żartuj sobie z tymi bocianami. Za stara jestem
Ismenę sadzę z cebul, nie z nasionek. Cebula musi być dość duża. Tylko z takich wyrosną kwitnące rośliny.
Inkarwilla przezimowała jeden sezon. Ładnie się rozrosła. Jeżeli przeżyje również tą zimę, to zrobię fotkę.
Pozdrawiam.
Marysiu - nie pozostaje nic innego jak tylko pozdrowić zimowo... Od czwartku ma być lepiej ale ja już nie wierzę w żadne prognozy... taki się niewierny Tomasz zrobiłam i nie uwierzę dopóki nie poczuję że ciepło... Tak czy inaczej miłego dzionka i wieczorka i jak najwięcej ciepełka domowego bo na ogrodowe to trzeba poczekać....
Witaj Maryniu,
pobiegałam sobie po twoim zaciszu - ale tu pieknie masz, klimatyczne zakątki, duzo roslin... i ta ławeczka z tą czerwono kwitnaca roslina... i ta "Grecja"... wszystko mi sie podoba. Urocze ścieżki, nieduże oczko, fajna altanka .... po prostu cudowny ogród. I wcale nieprawda,to co piszesz powyzej,że jesteś amatorką... ha , ha ha ładne mi amatorstwo. Profesjonalizm w kazdym calu!
Ojej, kiedy mój tez taki bedzie...
Bardzo mi sie podoba u ciebie i na pewno to do ciebie jeszcze wpadne zeby szukac dla sievie inspiracji.
Czy u was na południu Polski juz może widac tą zapowiadana wiosnę ? bo u nas w łódzkiem słonko juz niby wiosenne od kilku dni ale mróz rano trzyma i dzis jak od kilku dni było minus 12. Brr....
Pozdrawiam wiosennie , na przekór pogodzie
Cudownie się tutaj poprzechadzać, ratujesz nas tymi wiosennymi i letnimi fotkami, zima też wygląda ciekawie, ale najbardziej to teraz tych kolorów dających energię brakuje, pięknie naprawdę pięknie masz
Marysiu już ja Ci tę starość wybiję z głowy ! Stara Marysia nie miałaby takiego pięknego ogrodu-widać po nim młodość i piękność ciala i ducha !!
A orliki są przepiękne !