Marysiu wstyd mi ale nie wiem nawet jak wyglądają karczochy,ani" z czym to się je"a co dopiero uprawa,będę śledzić u Ciebie,jak się sprawdza to warzywko A jakie ma zastosowanie ?
Marysiu zakupy poczynilaś przednie ,ta pomarańczka -piękny okaz napewno Ci zaowocuje
Rh też zdrowo wygląda.
A prezent imieninowy bardzo mi się podoba,uwielbiam białe figurki w ogrodzie,dają mu taki romantyczny charakter-taki jak ja lubię
Pozdrawiam serdecznie
Marysiu prezent piękny i fajna kompozycja,a tą kosodrzewine prowadzisz specjalnie?bo bardzo ładny ma pokrója karagana jest w formie piennej? bo mam inna a Twoja bardzo mi się podoba ładnie i cieszy oko echh i szczegolnie teraz jak za oknem taki mróz.
Marysiu masz bardzo dużą tą kosodrzewinę i taką gęstą a ta figurka jest taka romantyczna ja na taką też choruję, ale zawsze jakoś jest coś innego do kupienia może i mój M zrobił by mi prezent.
Danusiu!
Tak, karagana jest szczepiona na pniu. W tamtym roku miałam z nią kłopot. Tak strasznie pod nią zryły dziury nornice, że zaczęła się chwiać. Pewnie popodcinały jej sporo korzeni. Obsypaliśmy ją ziemią, ponownie zapalikowaliśmy, podlewaliśmy ją cały sezon. Mam nadzieję, że się jakoś pozbierała. Ten sezon pokaże
Kosodrzewinie wiosną przyszczypuj ę "świeczki" , systematycznie co roku. Ładnie się zagęszcza i nie wyrasta w górę.