Aniu mam za dużo ale to jest proces na początku były też tam żurawki i już ich prawie nie ma bo nie chciały współpracować. Na hosty mam już pomysł ale jeszcze trochę zostaną w kwaterach
Pomysł by z hostowiska zrobić różankę mm godny uwagi może ostatecznie tak będzie
a hosty pójdą do cienia na skarpę i będzie "prawie" jak u Vivy - z naciskiem na "prawie", ale Jej hostowisko jest przecudne
Nowa partia różanych zachwytów
Zaczynamy od Albrechta Durera ta róża jest niesamowita, zupełnie inna gdy zaczyna się rozwijać i gdy jest w pełni kwitnienia nie tylko kształt ale i kolor się zmienia. Bardzo ją lubię.
I druga prześliczna Mary Ann kolorem zbliżona do Albrechta ale zupełnie inne kwiaty
Kolejna piękność, Crocus Rose, kwitnie obficie i jest piękna taka kremowa i delikatna i pachnie ślicznie.
obok niej White Maidiland też śliczna ale raczej seledynowa na początku i potem pięknie biała
i wyszedł teraz white garden nie powiem wygląda nieźle
I tak zrób jak piszesz będzie fajnie, ja też będę pozbywała się swoich żurawek, bo nie pasują mi teraz do całości wolę hosty przesyłam Ci mojego Geothe