Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

wiunia 00:13, 23 maj 2015

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za nowe realizacje, masz fajowe pomysły to jestem spokojna o super efekt!!!
wiunia 00:16, 23 maj 2015

No sama zobacz m.in. na tą fotkę - miodzio!!!
wiunia 00:17, 23 maj 2015

Nie wspomnę o innych tych ostanich
jolka 08:23, 23 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Zapomniałam napisać o ice dance - się bardzo łatwo rozmnaża, ale też się bardzo łatwo rozłazi. U sibie będę ją troszkę ograniczać za jakiś czas, ale póki co nawsadzałam to tu to tam. Niedługo będę gotowa małe sadzonki rozdawać. Szkoda że jestem tak daleko bo spokojnie mogłabym Ci tak z 30 [małych!] wykopać.

Ewelinka, dziękuję Ci bardzo za chęć podzielenie się roślinkami. To bardzo miłe Skoro mówisz, że się ice dance łatwo się rozmnażają to ja jeszcze moich nie skreślam Pojadę później zobaczyć czy coś nie drgnęło Na razie czekam, bo mokro u nas jak nie wiem co!! Lało 3 dni chyba
jolka 08:25, 23 maj 2015

wiunia napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za nowe realizacje, masz fajowe pomysły to jestem spokojna o super efekt!!!

Wioletka dziękuję, że wierzysz we mnie Ja tam nie jestem taka spokojna o efekt, z moimi pomysłami, to 3-krotne przesadzanie gwarantowane

Ale dziękuję Ci za miłe słowa i cieszę się że jesteś
U Ciebie też szaleństwo, widziałam!!
jolka 16:11, 23 maj 2015

Pojechałam dziś do ogrodu, głównie to zobaczyć jak się mają czosnki.
Jestem nimi ciągle zainteresowana, bo dotąd ich nie miałam. I co ... kocham je!!

KasiaW76 16:18, 23 maj 2015

Boskie... tez jestem nimi zachwycona i kiedyś u mnie zagoszczą
jolka 16:24, 23 maj 2015

Lubie cisy, zadowolona jestem, że je daliśmy jako żywopłot przed domem. Mają teraz śliczne młode przyrosty, i takie się zrobiły "misiowate" Bo na początku były chude patyczaki Żurawki dodają kolorytu.

jolka 16:27, 23 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Boskie... tez jestem nimi zachwycona i kiedyś u mnie zagoszczą

Powiem Ci Kasia, że ja wcześniej w ogóle na nie nie zwracałam uwagi. Dopiero na O. zobaczyłam jakie są fajne. I, o dziwo - nie dają się wiatrom, bo się martwiłam, że na tym moim wygwizdowie to na pewno się połamią

jolka 16:44, 23 maj 2015

Jeszcze zrobiłam "cudowne rozmnożenie" Zakupione jesienią ub roku zawilce, sztuk 3, zostały podzielone na 10 (słownie: dziesięć) !!! Bardzo mnie to cieszy, bo je uwielbiam. 5 ładniejszych już znalazło miejscówkę, 5 czeka w doniczkach i dochodzi do formy Jeszcze chętnie bym sobie kupiła te pełne (WHIRLWIND), też są piękne.