Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 19:13, 17 maj 2015

paulina_ns napisał(a)

Wiem,ze kiedys mi pisalas,ale mozesz jeszcze raz mnie tam pokierowac

No pewnie Nie wiem od której strony pojedziesz, ale generalnie musisz jechać ul. Nawojowską, w stronę Powiatowego Urzędu Pracy(dawny Optimus), tylko nie aż tak daleko. Jak miniesz wiadukt to jeszcze ze 3-4 minutki prosto, może mniej. Hebe jest po prawej stronie. Zauważysz
paulina_ns 19:25, 17 maj 2015

jolka napisał(a)

No pewnie Nie wiem od której strony pojedziesz, ale generalnie musisz jechać ul. Nawojowską, w stronę Powiatowego Urzędu Pracy(dawny Optimus), tylko nie aż tak daleko. Jak miniesz wiadukt to jeszcze ze 3-4 minutki prosto, może mniej. Hebe jest po prawej stronie. Zauważysz

No to juz wiem,faktycznie tam jest,ale jakos nie mialam okazji tam jeszcze byc,dziekuje
monitka 22:29, 18 maj 2015

Jola kolejne róże? czyżby zaraźliwa różyczkomania cię dopadała
Pissardi śliczne kupiłaś i fajna rabatka powstaje. Też poluję aktualnie na Pissardi dla siostry ale jakieś kosmiczne ceny u nas sobie wołają...najtańsza 140 zł, 180 najdroższa. Zdradzisz po ile kupowałaś?

ps. wstawiłam graby u siebie
paulina_ns 23:02, 18 maj 2015

Takie drogie u Was pissardi?? To juz przesada u nas do 50 zl mozna juz dostac,ja za swoje placilam 39zl.
jolka 12:04, 19 maj 2015

monitka napisał(a)
Jola kolejne róże? czyżby zaraźliwa różyczkomania cię dopadała
Pissardi śliczne kupiłaś i fajna rabatka powstaje. Też poluję aktualnie na Pissardi dla siostry ale jakieś kosmiczne ceny u nas sobie wołają...najtańsza 140 zł, 180 najdroższa. Zdradzisz po ile kupowałaś?

ps. wstawiłam graby u siebie

Monia, rozwój różyczkomanii będzie zależny od "współpracy" z obecnymi
A pissardi kupowałam po 28 zł. Trochę marudziłam bo miały ciachnięte korzenie, ale widzę, że na razie dają rady.

Graby obejrzałam, robi Ci się żywopłocik fajny
Swoje muszę sfotografować, bo też się ładnie zagęszczają.
jolka 12:06, 19 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
Takie drogie u Was pissardi?? To juz przesada u nas do 50 zl mozna juz dostac,ja za swoje placilam 39zl.

Czasem myślę, że w niektórych szkółkach to się im całkiem w głowach poprzewracało.

monitka 20:33, 19 maj 2015

Niestety dziewczyny takie ceny u nas...znalazłam dzisiaj za 39 zł drzewko nie szczepione ale z wysoko wyprowadzoną koroną. No i nie wiem czy je brać. Czy korona nie urośnie za wielka? Dylematy
ewa004 20:39, 19 maj 2015

Dziewczyny rekordowa cenę to ja wczoraj usłyszałam za trzy trawki buchananii sredniej wielkości
UWAGA 90ZŁ !!!!!!!!!!!!!
Jak usłyszałam to aż niecenzuralne słowo padło prawie razem ze mną
paulina_ns 20:43, 19 maj 2015

monitka napisał(a)
Niestety dziewczyny takie ceny u nas...znalazłam dzisiaj za 39 zł drzewko nie szczepione ale z wysoko wyprowadzoną koroną. No i nie wiem czy je brać. Czy korona nie urośnie za wielka? Dylematy

Ja bym nie brala,te drzewa potrafia urosnac naprawde spore,no chyba,ze masz duzo miejsca to co innego
Mysza 21:31, 19 maj 2015

Ja Nigrę kupowałam też za 190Drogo, ale jestem nią oczarowana.
Ja dzisiaj widziałam ice dance po 15zł.drożej o 5 zł niż w innym miejscu.Denerwuje mnie to podbijanie cen.