Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

paulina_ns 13:59, 07 mar 2016

Dziewczyny byłam dzisiaj w Parku M i ceny powalają na kolana, w sumie nic nowego oprócz drzew owocowych niewielki wybór, iglaki jedynie ale ich ceny wolę przemilczec . Pozdrawiam poniedziałkowo.
ewusia81 14:03, 07 mar 2016

jolka napisał(a)

Ewusia, to podobnie jak ja już kiedyś Też ciągnęłam z all.
Muszę do Ciebie zaglądnąć, bo widzę że mamy dużo wspólnego - ogród w szczerym polu

Jolu zapraszam _ choć u mnie na razie nic ciekawego się nie dzieje. Przymierzamy się do stawiania ogrodzenia ale z braku funduszy wszelkie prace są rozciągnięte w czasie A co za tym idzie rabatki są dopiero w sferze projektowania oczywiście i ciągłych przeróbek

PS. u nas dziś słoneczko od samego rańca świeci jak oszalałe !! Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy to nie jakaś złośliwość, że w weekend (kiedy można na dworze popracować) jest brzydko i popaduje, a w tygodniu kiedy wszyscy do pracy idą to jest piękna pogoda...hmmm...
Kawa 14:19, 07 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny byłam dzisiaj w Parku M i ceny powalają na kolana, w sumie nic nowego oprócz drzew owocowych niewielki wybór, iglaki jedynie ale ich ceny wolę przemilczec . Pozdrawiam poniedziałkowo.

a miałam właśnie wjechac zobaczyć co mają

a jakies cebulowe lub pierwiosnki są?
jolka 18:10, 07 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Macham
Czekam ciągle na lepszą pogodę i ruszam pracować do ogrodu

Mirelka, macham również Z tą pogodą.. koniec świata, ale ja się tak znów nie przejmuję, bo i tak nie mam teraz czasu na ogród. Ruszam po świętach
jolka 18:11, 07 mar 2016

Kawa napisał(a)

jestem ciekawa jak to wyjdzie

Wyszło dobrze, jedna strona przed wejściem zrobiona Jutro c.d.
Niestety są straty - nóż elektryczny padł!
Ale i tak nie był używany, więc nic się nie stało.
jolka 18:15, 07 mar 2016

paulina_ns napisał(a)

Paula, oni zawsze wariują z cenami.
Ale widzę, że Ty sezon rozpoczęłaś na dobre.
Piękne zakupy poczyniłaś internetowo
Byłam, widziałam, choć nie pisałam
paulina_ns 18:19, 07 mar 2016

Kawa napisał(a)

a miałam właśnie wjechac zobaczyć co mają

a jakies cebulowe lub pierwiosnki są?

Kamilko coś tam mają, ale cieniutko...
paulina_ns 18:22, 07 mar 2016

jolka napisał(a)

Paula, oni zawsze wariują z cenami.
Ale widzę, że Ty sezon rozpoczęłaś na dobre.
Piękne zakupy poczyniłaś internetowo
Byłam, widziałam, choć nie pisałam

Jolu zaczęłam, zaczęłam, muszę się spieszyć póki dzidzia spokojnie w brzuszku sobie siedzi hortki jutro powinny dotrzeć, obrzeża też ( jak coś mogę Ci dać namiary gdzie zamawiałam).

A i odwiedziłam dzisiaj jeszcze akacje, też kompletne pustki. Oprócz tuj, iglaków i róż nie wiele do wyboru.
jolka 18:22, 07 mar 2016

ewusia81 napisał(a)

Jolu zapraszam _ choć u mnie na razie nic ciekawego się nie dzieje. Przymierzamy się do stawiania ogrodzenia ale z braku funduszy wszelkie prace są rozciągnięte w czasie A co za tym idzie rabatki są dopiero w sferze projektowania oczywiście i ciągłych przeróbek

PS. u nas dziś słoneczko od samego rańca świeci jak oszalałe !! Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy to nie jakaś złośliwość, że w weekend (kiedy można na dworze popracować) jest brzydko i popaduje, a w tygodniu kiedy wszyscy do pracy idą to jest piękna pogoda...hmmm...

U nas dziś pogoda pt. "w marcu jak w garncu". Trochę deszczu, trochę słońca, dobrze że przynajmniej wiać przestało. A przeróbkami to Ty się Ewusia nie przejmuj, toż nawet Danusia rewolucje w swoim ogrodzie nie tak dawno temu robiła

Z kosztami wiadomo, każdy ma jakieś tam ograniczenia w tym względzie. Ale ja chciałam zrobić ogrodzenie na początku, bo mi wszystko przez ogród łaziło: sarny, zające, psy, koty i sąsiedzi Dopóki nie miałam ogrodzenia - nic w ogrodzie nie robiłam.

jolka 18:31, 07 mar 2016

paulina_ns napisał(a)

Jolu zaczęłam, zaczęłam, muszę się spieszyć póki dzidzia spokojnie w brzuszku sobie siedzi hortki jutro powinny dotrzeć, obrzeża też (jak coś mogę Ci dać namiary gdzie zamawiałam).

A i odwiedziłam dzisiaj jeszcze akacje, też kompletne pustki. Oprócz tuj, iglaków i róż nie wiele do wyboru.

Wiem wiem, że musisz się spieszyć Fajnie Ci
Namiary, owszem podeślij proszę
Ja jeszcze nic nie kupuję, ale pewnie wkrótce zacznę