Dziewczyny byłam dzisiaj w Parku M i ceny powalają na kolana, w sumie nic nowego oprócz drzew owocowych niewielki wybór, iglaki jedynie ale ich ceny wolę przemilczec . Pozdrawiam poniedziałkowo.
Jolu zapraszam _ choć u mnie na razie nic ciekawego się nie dzieje. Przymierzamy się do stawiania ogrodzenia ale z braku funduszy wszelkie prace są rozciągnięte w czasie A co za tym idzie rabatki są dopiero w sferze projektowania oczywiście i ciągłych przeróbek
PS. u nas dziś słoneczko od samego rańca świeci jak oszalałe !! Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy to nie jakaś złośliwość, że w weekend (kiedy można na dworze popracować) jest brzydko i popaduje, a w tygodniu kiedy wszyscy do pracy idą to jest piękna pogoda...hmmm...
Wyszło dobrze, jedna strona przed wejściem zrobiona Jutro c.d.
Niestety są straty - nóż elektryczny padł!
Ale i tak nie był używany, więc nic się nie stało.
Paula, oni zawsze wariują z cenami.
Ale widzę, że Ty sezon rozpoczęłaś na dobre.
Piękne zakupy poczyniłaś internetowo
Byłam, widziałam, choć nie pisałam
Jolu zaczęłam, zaczęłam, muszę się spieszyć póki dzidzia spokojnie w brzuszku sobie siedzi hortki jutro powinny dotrzeć, obrzeża też ( jak coś mogę Ci dać namiary gdzie zamawiałam).
A i odwiedziłam dzisiaj jeszcze akacje, też kompletne pustki. Oprócz tuj, iglaków i róż nie wiele do wyboru.
U nas dziś pogoda pt. "w marcu jak w garncu". Trochę deszczu, trochę słońca, dobrze że przynajmniej wiać przestało. A przeróbkami to Ty się Ewusia nie przejmuj, toż nawet Danusia rewolucje w swoim ogrodzie nie tak dawno temu robiła
Z kosztami wiadomo, każdy ma jakieś tam ograniczenia w tym względzie. Ale ja chciałam zrobić ogrodzenie na początku, bo mi wszystko przez ogród łaziło: sarny, zające, psy, koty i sąsiedzi Dopóki nie miałam ogrodzenia - nic w ogrodzie nie robiłam.