Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

paulina_ns 18:29, 27 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
To mus jechać i dokupić białe piwonie

Póki jeszcze są
jolka 18:36, 27 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Hehe,, nie jest to wykluczone

paulina_ns napisał(a)
Póki jeszcze są

No właśnie resztki były, dwi albo trzy donice zostały.
Może jeszcze dowiozą Żeby był wybór...
paulina_ns 18:40, 27 kwi 2016

jolka napisał(a)

Hehe,, nie jest to wykluczone

No właśnie resztki były, dwi albo trzy donice zostały.
Może jeszcze dowiozą Żeby był wybór...

W sumie już nie długo będą kwitnąć, więc jest szansa,że jeszcze przywioza, chociaż ja osobiście bym nie ryzykowala i czekała .
nicol21 18:55, 27 kwi 2016

Już sama nie wiem czego bardziej Ci zazdrościć - widoków, powierzchni ogrdu czy może sadu... o pięknie kwiatów już nawet nie będę pisać!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
m_gocha 22:23, 27 kwi 2016

Jola widzę, że działasz ogrodowo. Jak nie w ogrodzie to w centrum orodniczym Zakupy fajne. Czy było tam coś jeszcze fajnego? Nawet jeżeli nie do kupna to do nacieszenia oka? Ceny znośne? Ostatnio będąc w H. widziałam niesamowite drzewo oliwne oraz cudne wiązy (parasoloate) - ale ceny czterocyfrowe. Ale warto przynajmniej popatrzeć Pozdrawiam
Kawa 08:13, 28 kwi 2016

ładnie to tak koleżance namiarów nie dac?? hę???

piękne piwonie i powojnik
właśnie się zastanawiam czy nie kupić ....
jolka 16:48, 28 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Dokupiłam dziś jeszcze jedną białą
Mam też opcje na dwie
jolka 16:51, 28 kwi 2016

nicol21 napisał(a)
Już sama nie wiem czego bardziej Ci zazdrościć - widoków, powierzchni ogrdu czy może sadu... o pięknie kwiatów już nawet nie będę pisać!

Nic mi nie zazdrość Wczoraj wiatr ze śniegiem dał taki czad, że mi połowę narcyzów połamał i część czosnków! W ogóle tulipany i narcyzy leżą położone na ziemi. Ot.. kwiecień-plecień.. niech już się kończy!!
jolka 16:56, 28 kwi 2016

m_gocha napisał(a)
Jola widzę, że działasz ogrodowo. Jak nie w ogrodzie to w centrum orodniczym Zakupy fajne. Czy było tam coś jeszcze fajnego? Nawet jeżeli nie do kupna to do nacieszenia oka? Ceny znośne? Ostatnio będąc w H. widziałam niesamowite drzewo oliwne oraz cudne wiązy (parasoloate) - ale ceny czterocyfrowe. Ale warto przynajmniej popatrzeć Pozdrawiam

Do centrum ogrodniczego to mnie Paulinka zmobilizowała A z działaniem w ogrodzie słabo (pogoda). W sobotę owszem,porobiliśmy grubsze tematy, a teraz stagnacja w oczekiwaniu na słońce. W H. owszem można fajne rzeczy pooglądać, a parasolowate wiązy widziałam w ub. roku w Akacji w cenie 3-cyfrowej. Piękne były..

jolka 17:02, 28 kwi 2016

Kawa napisał(a)
ładnie to tak koleżance namiarów nie dac?? hę???
piękne piwonie i powojnik
właśnie się zastanawiam czy nie kupić ....

Oj tam..oj tam Już masz na prv
Mnie się piwonie bardzo podobają, i wiedziałam że chcę je mieć w dużej ilości tylko nie miałam do końca planu gdzie je wsadzę. A powojnik akurat mam zaplanowany pomiędzy dwie pergole z różami rosarium. Różowe z biały, powinno być dobrze. Zarówno powojnik, jak i piwonia mają u mnie debiut Zobaczymy jak im będzie