Powiem Ci, że tęsknię za wiosną, za zielenią, za ogrodem, za pracą w nim... snuję plany aż mi głowa puchnie i spać nie mogę i nie znoszę zimna ale nie wiem czy luty to dobry czas na wiosnę... tak się to wszystko pokręciło że nawet pór roku nie można być pewnym Dobrego dnia
Wyjątkowo piękne te czerwienie u Ciebie. Czyżby kamień wracał do łask? Dla mnie zawsze był ponadczasowy, uważam, że zawsze pięknie wygląda w ogrodzie, jeśli się go umiejętnie wkomponuje. Pozdrawiam ciepło
Aga u nas w ogrodzie kamienia jest trochę - tylko że nie jakies duże głazy ale otoczaki głównie... mam nimi wykończoną większość rabat więc w tym stylu chce utrzymywac resztę żeby się to trzymało "kupy" A kamień jest piękny w ogrodzie - trzeba tylko miec ten zmysł żeby go skomponować... boziu mnie tego niestety brakuje i bardzo nad tym ubolewam... ale przynajmniej uczę się z O. na tyle co się da... wrodzonego talentu do kompozycji niestety nie posiadam choć żal...
Przeczytałem prognozy na pierwszą połowe roku mnie się bardzo podobają, ale z tą wiosną w lutym oby nie przesadzić. Spokojnie ciepełko od marca bez śniegowych ataków w kwietniu i będzie idealnie
Aniu, fajnie poczytać o takich pozytywnych prognozach,
niestety dziś też miało być koło 0stC i myślałam że koleżankę na spacer wyciągnę
Nic z tego nie wyszło- minus i wiatr i siedzenie w domu