Nowa trafka
bukszapany po 4 zł
i aniołek, muszę mu jakieś fajne miejsce znaleźć
a piesio też robi za aniołka
roslinki jak zwykle wędrują po ogrodzie, trawka do podziału
Jolu, kupiłam je na moim ryneczku w sobotę, sprzedaje je starszy pan i twierdził że wyprzedaje roślinki bo się nie opłaca, zabrałam wszystkie więc mi opuścił z 5 na 4. Wiosną kupowałam u niego kopane z gruntu tylko wyższe chyba po 6 zł i przyjęły się bez problemu.
Witaj z rana Asiu
Śliczna trawka czy to jakaś turzyca ? A jakie tanie zdobyłaś bukszpany,szykujesz jakąś obwódkę czy pojedynczo będzie rosnąć ? u nas takie w najbliższej szkółce od 7 zł ..
Tyle u Ciebie uroczych zakątków,że nie jeden anioł znajdzie schronienie pod krzaczkiem
U nas dalej kropi,w nocy nawet sporo popadało,dobrze,bo rośliny spragnione..
Miłego dnia Asiu
Trawka śliczna, tylko jedna? Bukszpany udalo ci się kupić naprawdę po okazyjnej cenie, aniołek uroczy - też mam podobnego, ale bardziej szarego, kamiennego. Pozdrawiam serdecznie z rana
Anulko, ta trawa to Carex morrowii 'Ice dance', jak miną upały będę ją dzieliła.
Bukszpany muszę dosadzić przy placyku żwirowym tam gdzie teraz łan stipy, tam już rosną 3 małe kulki i 1 stożek ale dorzucę jeszcze 2, pozostałe poczekają zadołowane do wiosny bo w planach nowa rabata. Mam 9 horti z własnych patyków i muszę coś skubnąć z trawnika
Wczoraj miałam strasznego lenia i nic nie podlałam więc cieszę się jak guupia bo w nocy popadało
Pozdrawiam Anulko
Trawka narazie jedna Agnieszko, planuję ją podzielić na 6 małych. Muszę do Debry zerknąć bo ona dzieliła 'Ice dance' u siebie.
Bukszpany gość wyprzedawał, M się jeszcze troszkę potargował i zgarnęłam wszystkie Zajrzę w sobotę na ryneczek, jak będą to dokupię.
Aniołek mnie tak zauroczył, że nie mogłam mu się oprzeć
Miłego dnia Agnieszko
A ja głupol nigdy nie pomyślę o dzieleniu dużych nowo-zakupionych roślin ;(
U nas też padało i nadal sobie kropi.Moja wena uleciała hen daleko ale to dobrze,odpoczynek od szpadla mam Małż nie odpuszcza,od wczoraj zabrał się za dolny taras..
Pozdrawiam Asiu