Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 07:34, 21 sie 2013

grembosia napisał(a)
Ależ pięknie u Ciebie, a ten obraz niesamowity, świeży i wypieszczony, miodzio.

Dziękuję Grembosiu za wizytę i miłe słowa.
Podziwiam Twój ogród od dawna ale się nie ujawniłam Obiecuję to naprawić
JoannA 07:43, 21 sie 2013

Margarete napisał(a)
Super zakupy i aniołek milutki ! Ja tez "zaraziłam" sie trawkami tu na O i mam juz ich kilkanascie odmian ale ice dance nie mam, skoro ona tak świetnie przyrasta jak pisze Debra to może i ja sie za nia rozejrze...
Pokaż Joasiu raz jeszcze ten swój placyk żwirowy do odpoczynku - bo ja nie rozpoczełam jeszcze modyfikacji swojego placyku ale lada momnent we wrzesniu biore sie za niego i szukam inspiracji.
Pozdrawiam

Dziękuję Małgoś
Debra dzisiaj wrzuci zdjęcie tej trawki więc niedługo zobaczymy jak urosło to cudeńko!
A to fotki o które prosiłaś Małgosiu, placyk od początku jego powstawania.
JoannA 07:46, 21 sie 2013

JoannA 07:49, 21 sie 2013

JoannA 07:52, 21 sie 2013

JoannA 07:55, 21 sie 2013

Ola54 08:11, 21 sie 2013

Ładne widoki serwujesz od rana.
Jak patrzę na Wasze ogrody to już wiem gdzie popełniłam błąd. Część skoryguję
Miłego Dnia
09:03, 21 sie 2013
JoannA napisał(a)

Asiu za każdym razem podziwiam Twój ogród ale ten fragment ogrodu..od tarasu do ławeczki,po drodze "plamka kamienna" z ciurkadełkiem...idealnie,idealnie...

Moje ciurkadełko czeka i pewnie w tym roku nie zrobimy,zmieniły się plany odnośnie placyku wypoczynkowego,zrobiliśmy obrzeże z kostki,środek wysypany kamieniem ale to nie jest to,coś mi nie pasuje.Zostanę przy pierwszej wersji,placyk będzie wybrukowany tak jak wcześniej planowałam a kamyki przeniesione pod huśtawkę,w tym roku już pewnie odpuścimy..

Widzę wierzbę mandżurską,jest po Twojej stronie ? Miałam dwie ale coś je korowało od środka,jakieś robaczki,do dziś żałuję,że nie udało się ich uratować bo ładny cień dawały..

Miłego dnia Asiu
zawitka 09:32, 21 sie 2013

Asiula Ale pięknie u Ciebie talie widoki że chciałoby się poleżeć na tym lezaczku .Bomba zazdraszczam bardzo pozytywnie Pozrówka. Aniołki dwa tyż luks
JoannA 09:41, 21 sie 2013

Anulka napisał(a)

Asiu za każdym razem podziwiam Twój ogród ale ten fragment ogrodu..od tarasu do ławeczki,po drodze "plamka kamienna" z ciurkadełkiem...idealnie,idealnie...

Moje ciurkadełko czeka i pewnie w tym roku nie zrobimy,zmieniły się plany odnośnie placyku wypoczynkowego,zrobiliśmy obrzeże z kostki,środek wysypany kamieniem ale to nie jest to,coś mi nie pasuje.Zostanę przy pierwszej wersji,placyk będzie wybrukowany tak jak wcześniej planowałam a kamyki przeniesione pod huśtawkę,w tym roku już pewnie odpuścimy..

Widzę wierzbę mandżurską,jest po Twojej stronie ? Miałam dwie ale coś je korowało od środka,jakieś robaczki,do dziś żałuję,że nie udało się ich uratować bo ładny cień dawały..

Miłego dnia Asiu

Anulko, wierzba mandżurska rośnie po naszej stronie. Jest zdrowa i daje fajny cień ale chyba ją wytniemy jak odgrodzimy się drewnianymi panelami od sąsiadów. Zostanie do wiosny bo zasłania nam troszkę te brzydkie widoki na działce sąsiadów (szopa, resztki materiałów budowlanych).
miłego dnia