Dziękuję Małgoś
Debra dzisiaj wrzuci zdjęcie tej trawki więc niedługo zobaczymy jak urosło to cudeńko!
A to fotki o które prosiłaś Małgosiu, placyk od początku jego powstawania.
Asiu za każdym razem podziwiam Twój ogród ale ten fragment ogrodu..od tarasu do ławeczki,po drodze "plamka kamienna" z ciurkadełkiem...idealnie,idealnie...
Moje ciurkadełko czeka i pewnie w tym roku nie zrobimy,zmieniły się plany odnośnie placyku wypoczynkowego,zrobiliśmy obrzeże z kostki,środek wysypany kamieniem ale to nie jest to,coś mi nie pasuje.Zostanę przy pierwszej wersji,placyk będzie wybrukowany tak jak wcześniej planowałam a kamyki przeniesione pod huśtawkę,w tym roku już pewnie odpuścimy..
Widzę wierzbę mandżurską,jest po Twojej stronie ? Miałam dwie ale coś je korowało od środka,jakieś robaczki,do dziś żałuję,że nie udało się ich uratować bo ładny cień dawały..
Anulko, wierzba mandżurska rośnie po naszej stronie. Jest zdrowa i daje fajny cień ale chyba ją wytniemy jak odgrodzimy się drewnianymi panelami od sąsiadów. Zostanie do wiosny bo zasłania nam troszkę te brzydkie widoki na działce sąsiadów (szopa, resztki materiałów budowlanych).
miłego dnia