Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 09:38, 20 sie 2013

Michalina napisał(a)
Fajne zakupy, aniołek super.
Teraz czas zakupów jesiennych.Aż strach wchodzić w wątki
Pozdrawiam

Michalino, ja bardziej szaleję z zakupami wiosną. Zbliżająca się jesień raczej hamuje mój zapał.
pozdrawiam serdecznie
Debra 09:54, 20 sie 2013

JoannA napisał(a)

Trawka narazie jedna Agnieszko, planuję ją podzielić na 6 małych. Muszę do Debry zerknąć bo ona dzieliła 'Ice dance' u siebie.
Bukszpany gość wyprzedawał, M się jeszcze troszkę potargował i zgarnęłam wszystkie Zajrzę w sobotę na ryneczek, jak będą to dokupię.
Aniołek mnie tak zauroczył, że nie mogłam mu się oprzeć
Miłego dnia Agnieszko

Joasiu, akurat 'Ice dance' nie dzieliłam Kupiłam dwie spore sadzonki, ale miałam akurat miejsce na nie bez dzielenia. Podzielę później.
Wspaniała odmiana, rośnie we wściekłym słońcu, widać jak jej przybywa, ale nie jest taka ekspansywna, jak piszą niektórzy.

Aniołek rzeczywiście uroczy.
JoannA 10:00, 20 sie 2013

Debra napisał(a)

Joasiu, akurat 'Ice dance' nie dzieliłam Kupiłam dwie spore sadzonki, ale miałam akurat miejsce na nie bez dzielenia. Podzielę później.
Wspaniała odmiana, rośnie we wściekłym słońcu, widać jak jej przybywa, ale nie jest taka ekspansywna, jak piszą niektórzy.

Oj, to coś pokręciłam Debro, wydawało mi się że dzieliłaś również 'Ice dance'. Fajnie że ta trawka radzi sobie ze słońcem bo zastanawiam się gdzie ją posadzić. Wstrzymuję się jeszcze trochę z sadzeniem i przesadzaniem, może we wrześniu coś pokombinuję
12:09, 20 sie 2013
JoannA napisał(a)

Michalino, ja bardziej szaleję z zakupami wiosną. Zbliżająca się jesień raczej hamuje mój zapał.
pozdrawiam serdecznie

A ja ostatnio w szkółce zachwycałam się wrzosami,całe łany kolorów i było ach i och i ..i już kobyłka u płotu..i już wypatrzyłam,które wezmę...dopóki mój Tadzik nie przyszedł i nie przywołał mnie do porządku...no wrzosów nie mam ale miejsca na nie też już bym nie znalazła
12:11, 20 sie 2013
Debra napisał(a)

O to trawa na moją rabatę,wściekłe słońce..hi,hi,fajnie napisałaś
Milka 12:13, 20 sie 2013

Rewelacyjne zakupy! aniołek słodki, trawa piękna....a bukszpany to już taniocha i do tego spore i ładne
JoannA 14:06, 20 sie 2013

Anulka napisał(a)

A ja ostatnio w szkółce zachwycałam się wrzosami,całe łany kolorów i było ach i och i ..i już kobyłka u płotu..i już wypatrzyłam,które wezmę...dopóki mój Tadzik nie przyszedł i nie przywołał mnie do porządku...no wrzosów nie mam ale miejsca na nie też już bym nie znalazła

Wrzosy u mnie wymarzają Anulko, ale mimo to skusiłam się i kupiłam nowe, rosną już w ogrodzie
JoannA 14:08, 20 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Rewelacyjne zakupy! aniołek słodki, trawa piękna....a bukszpany to już taniocha i do tego spore i ładne

Dziękuję Irenko
pozdrawiam
GorAna 14:59, 20 sie 2013

Trawka baaardzo mi się podoba
... odwiedziłam dzisiaj jeden punkt sprzdaży roślin ...i oniemiałam... wszystko podpalone słońcem... nie wspomnę już o tym, że Pan sprzedający nie wiedział co właściwie sprzedaje....szok....."trawka to trawka, co pani wymaga, co to za odmiana , jak ja mam spamiętać wszystkie nazwy"....ot co usłyszałam.... dla mnie nie do pomyślenia jak tak można robić "biznes",
Pozdrawiam
Donia72 15:30, 20 sie 2013

Ja też teraz poluję na trawy ozdobne. Mam zamiar zrobić sobie rabatę trawiastą wysypaną kamykami. Na razie mam jedną trawkę od siostry
Aniołek uroczy