Joasiu, akurat 'Ice dance' nie dzieliłam Kupiłam dwie spore sadzonki, ale miałam akurat miejsce na nie bez dzielenia. Podzielę później.
Wspaniała odmiana, rośnie we wściekłym słońcu, widać jak jej przybywa, ale nie jest taka ekspansywna, jak piszą niektórzy.
Oj, to coś pokręciłam Debro, wydawało mi się że dzieliłaś również 'Ice dance'. Fajnie że ta trawka radzi sobie ze słońcem bo zastanawiam się gdzie ją posadzić. Wstrzymuję się jeszcze trochę z sadzeniem i przesadzaniem, może we wrześniu coś pokombinuję
A ja ostatnio w szkółce zachwycałam się wrzosami,całe łany kolorów i było ach i och i ..i już kobyłka u płotu..i już wypatrzyłam,które wezmę...dopóki mój Tadzik nie przyszedł i nie przywołał mnie do porządku...no wrzosów nie mam ale miejsca na nie też już bym nie znalazła
Trawka baaardzo mi się podoba
... odwiedziłam dzisiaj jeden punkt sprzdaży roślin ...i oniemiałam... wszystko podpalone słońcem... nie wspomnę już o tym, że Pan sprzedający nie wiedział co właściwie sprzedaje....szok....."trawka to trawka, co pani wymaga, co to za odmiana , jak ja mam spamiętać wszystkie nazwy"....ot co usłyszałam.... dla mnie nie do pomyślenia jak tak można robić "biznes",
Pozdrawiam